19-02-2018 07:05:12

Friske ørreder, hvordan bliver de til og hvordan smager de?

Arrangør: Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland

Friske ørreder, hvordan bliver de til og hvordan smager de?

Silkeborg afdeling  indbyder igen i år til et spændende besøg hos Graunbjerg fiskeri, hvor vi skal høre om ørredopdræt fra æg til spiseklare fisk og udviklingen fra traditionelle jorddamme til et moderne dambrug.

Fiskeriet har udviklet en speciel smagfuld ørred, der normal eksporteres, men som vi skal smage på bagefter. 

Besøget afsluttes med at vi smager på de friske ørreder med salat.

Sted: Graunbjerg  fiskeri, Harbovad 33, 8600 Silkeborg
Besøget afsluttes på Skærskovhedevej 29
 
Pris: Kr. 50,- pr. person. Max 1 voksen ledsager og 2 børn pr. medlem.

Tilvalg

Børn
kr. 50
Ledsager
kr. 50

Kommende arrangementer
fra Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland

20 feb.
Silkeborg Afdeling - Generalforsamling 2018
  • Signesminde Kro, Silkeborg
  • tirsdag d. 20. februar kl. 17:00
20 mar.
INDEN JEG FYLDER 67 - teater
  • Jysk Musikteater, Silkeborg
  • tirsdag d. 20. marts kl. 19:30
27 mar.
I FAMILIEN - teater
  • Jysk Musikteater, Silkeborg
  • tirsdag d. 27. marts kl. 19:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close