25-02-2018 14:49:07

Funktionelle proteiner i fødevareindustrien - on demand webinar

Kunne jeres fødevareprodukter have gavn af at indeholde funktionelle proteiner? Bliv klogere på hvordan funktionelle proteiner kan benyttes til fx. at emulgere en hotdog, proteinberige en yoghurt eller fremstille luftigt bagværk uden brug af æg.
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet

(Dette webinar er optaget 17.3.14)

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Program

Fra valleprotein til funktionel ingrediens v. Vivian Pedersen, Food scientist v. Arla Foods Ingredients group P/S

Soya proteiner til proteinberigelse af yoghurt og emulgering af din hotdog v. Morten Hoffmann Kyed, Innovation coordinator ved Dupont Nutrition & Health

Proteiners rolle i den danske plejesektor v. Pia Schmidt, ejer af Rabel


DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

14 mar.
Generalforsamling i IDA Levnedsmiddelselskabet
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 14. marts kl. 17:00
14 mar.
Fokus på GIN
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 14. marts kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close