18-11-2018 19:53:19

FUTATION - 40 Fascinerende materialer og teknologier på 90 minutter

Arrangør: Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

40 Fascinerende materialer og teknologier på 90 minutter

Termoplast, der kan formes i hånden, super-absorberende polymer, varmegenererende maling, geckotape, sprøjtestøbt velcro, aerogel og opskummet aluminium. 

Det er nogle af de ting civilingeniør Erik Haastrup Müller fra firmaet Futation www.futation.com præsenterer på 1,5 times rundtur i inspirerende materialer og teknologier. Udover at fortælle om de enkelte materialer giver Erik underholdende eksempler på hvor materialerne bruges i dag, samt gode idéer til, hvor de kan bruges i fremtiden.

Der vil være noget for enhver smag og alle materialer og teknologier vil være tilgængelige som fysiske vareprøver, der kan ses og røres.

Kom og lad dig inspirere til nye produkter og projekter.

Om Futation
Futation hjælper udviklingsafdelinger med at opdage nye materialer, teknologier og processer. Et af Futations produkter er et abonnement, hvor man hver måned modtager fem vareprøver på materialer og teknologier, som kan inspirere produktudviklere. Prøverme udvælges med et fokus på materialer der har specielle egenskaber, er ukendte eller nye. Hver vareprøve har et tilhørerende informationskort med oplysninger om produktet, dets brug, pris, samt hvor man kan få mere information. Indtil videre er der udsendt varerpøver på flere end 200 forskellige materialer, teknologier og processer til blandt andet DTU, Lego, Grundfos, Oticon, Novo Nordisk, Velux og Philips.

Oplægsholder: Erik Haastrup Müller

Pris: Gratis arrangement for IDA medlemmer.
 
SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Holstebro Afdeling, IDA Vestjylland

21 nov.
Julebanko i Vinderup
  • Vinderup Realskole, Vinderup
  • onsdag d. 21. november kl. 18:30
2 dec.
Jul på Hjerl Hede / Christmas at Hjerl Hede
  • Hjerl Hede, Vinderup
  • søndag d. 02. december kl. 10:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close