18-10-2018 05:14:35

Fyret eller ledig! – men langt fra færdig!

Arrangør: IDA Syd Advisory Board

Fyret eller ledig! – men langt fra færdig!

At blive fyret eller være ledig over længere tid, belaster naturligt langt de fleste. Men der er lys for enden af tunnelen, og meget man selv kan gøre for at komme på banen igen og øge sin livskvalitet og overskud.

 

Arrangementets indhold
Kom til et foredrag, hvor du vil høre om, hvilke typiske reaktioner man kan få efter en fyring og hvilke følelser og tanker man kan forvente at gennemleve. Bliv klogere på tankernes magt, og på hvad Teflon-sind og muligheds-sansen er for nogle størrelser!

Få inspiration til hvordan du kan aktivere dit netværk, så de kan støtte dig bedst muligt i processen, og få helt praksisnære ideer til, hvordan du selv kan håndtere negative tanker og følelser - og dermed øge overskud i hverdagen og træne dit selvværd.

Herunder hvordan du kan sælge dig selv bedst muligt til en ny arbejdsgiver, på trods af at selvværdet og selvtilliden kan have fået et knæk.

 

Om foredragsholderen
Thomas Klint er privatpraktiserende psykolog hos Presentia psykologerne i Odense, som beskæftiger sig med terapi, coaching og erhvervs-udvikling. Tilgangen er den kognitive adfærdsterapi kombineret med elementer fra Østens filosofi. Metoder som har vist gode resultater i forhold til ovennævnte problematikker.

 

Pris
Deltagelse er gratis.

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close