16-10-2018 19:16:13

Gå all-in! Det betaler sig at tage chancen v/Pernille Ravn

Arrangør: IDA Vestjylland

Pernille Ravn: Gå all-in! Det betaler sig at tage chancen!

Danmarks førende kvindelige pokerspiller, Pernille Ravn, blev marketingchef som 23 årig, fordi hun uopfordret kontaktede topchefen og overtalte ham til at give hende chancen. ”Det er sgu frisk, sagde han – den chance skal du alligevel have”. Hun blev belønnet for sit mod, og det er hun blevet mange gange siden.

Da hun var på toppen af sin erhvervsmæssige karriere, droppede hun sikkerheden og kastede sig ud i et liv som foredragsholder og professionel poker spiller. Ganske simpelt fordi hun ikke kunne lade chancen ligge.

Hos Pernille får chancerne lov at vinde. Hun er fuldt bevidst om, at hvis det skal give mening at tage chancer, så skal indsatsen være 100 %. Hun skal gå all-in og glemme alt om sikkerhed, middelmådighed og dansk jantelov.

Pointen for Pernille er, at vi ikke har ni liv. Vi har ét, og uanset hvor stor klicheen bliver, når vi siger det, så gælder det om, at vi som mennesker får det maksimale ud af dette.

I sit foredrag motiverer Pernille sine deltagere til at træde ud af deres komfortzone og øge troen på egne evner.

Deltagergebyr: Gratis arrangement. Kun for IDA Medlemmer med maks. 1 ledsager.

>>>VIGTIGT<<<
Begrænset antal pladser:
Er du blevet tilmeldt arrangementet, men kan ikke deltage alligevel, er det vigtigt at du giver besked til mødetilmelding på tlf. 33 18 48 18. Så står arrangør ikke med bespisning til flere end der er tilmeldt. Samtidig kan den næste på ventelisten nå at blive tilmeldt.

Kommende arrangementer
fra IDA Vestjylland

20 mar.
Generalforsamling IDA Vestjylland 2019
  • Aarhus University, AU Herning, Herning
  • onsdag d. 20. marts kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close