20-08-2018 10:25:20

Gå-hjem-møde: Automatiseret Test & Continuous Integration

Arrangør: Elektronik- og IT-Gruppen, IDA Nord
Kom og hør hvordan du i agil softwareudvikling sikrer høj udviklingshastighed og høj kodekvalitet selvom udviklingscyklusen er kort og nye features releases ofte. Når manuelt og trivielt arbejde automatiseres giver det mere tid til udvikling og kvalitetssikring.
 
Lad udviklere med sindsro tilføje deres arbejde i det fælles repository flere gange dagligt. For at sikre at den tilføjede kode ikke er i konflikt med eksisterende kode eller introducerer fejl, verificeres ændringerne løbende ved en automatisk byggeproces, der kører både kodetjeks, integrationstest og test af funktionalitet.
 
Rikke og Mads fra Reload kommer og fortæller os hvordan de benytter automatisering af test og Continuous Integration i deres hverdag.
 
Halvvejs holder vi pause med sandwich og networking.
 
Reload er et agilt udviklingshus, der har specialiseret sig i store komplekse Drupalløsninger. Reload har blandt andet stået for udviklingen af det nye IDA.dk. Rikke Simonsen er ansat som teknisk tester og vil fortælle om, hvordan vi arbejder med Behavior Driven Development (BDD), der sikrer, at vi ikke bare bygger tingene rigtigt, men at vi også bygger de rigtige ting. Vores specifikationer gøres automatisk testbare og kan dermed bruges til både tests og dokumentation. Mads Danquah er ansat som udvikler og vil fortælle om principperne bag Continuous Integration (CI) og demonstrere de værktøjer og teknikker vi bruger i udviklingsarbejdet.

 

Kommende arrangementer
fra Elektronik- og IT-Gruppen, IDA Nord

24 aug.
LEAN for begyndere
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • fredag d. 24. august kl. 18:00
13 sep.
Få perspektiv på dit forbrug – kan man lave en personlig bæredygtighedsberegning?
  • IDA Aalborg, Aalborg
  • torsdag d. 13. september kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close