20-10-2018 02:38:48

Gå-hjem-møde om Køge Kyst A/S byggeri på Søndre Havn. Smugkig og rundtur på den markante Stationsbro.

På dette møde skal vi høre om nogle af de mange projekter, som Køge Kyst A/S er i gang med. Vi skal rundt på Stationsbroen, som endnu ikke er åben for offentligheden, vi skal høre om styring af byggepladser på Søndre Havn mv.
Arrangør: BYG Sjælland, IDA Sjælland
Medarrangører: Dansk Betonforening, IDA Byg, IDA Mechanical Sjælland, IDA Sjælland, IDA Trafik og byplan

Søndre Havn er med sine 15 hektar det største af Køge Kysts tre delområder - og her er de første boliger, rekreative arealer og klimasikring godt på vej.

Forvandlingen af Søndre Havn til et nyt bykvarter med en mangfoldighed af boliger, erhverv, kulturtilbud og nye rekreative arealer blev for alvor synlig i 2015, hvor Køge Kyst åbnede en ny og bredere sandstrand. Samme år gik forberedelserne til de første boligbyggerier ud til stranden og strandengen i gang.

I de nye rekreative arealer indgår en bred strandpromenade, de første grønne friarealer, "almindingerne" - og en hævet engkant, der skal fungere som forbindelse for fodgængere og cyklister og som klimasikring mod kommende havvandsstigninger.

Christian Nerup Sørensen, bygge- og tilsynsleder, COWI, vil vise rundt på den unikke og endnu ikke åbne Stationsbro (den åbner 9. juni) med fokus på arkitektoniske valg, Ingeniørmæssige løsninger, anlægslogistik og hensyntagen til interessenter i projekteringen og i udførelsen samt metoder og løsninger i udførslen.

Det er mulig at læse mere om Køge Kyst projekter mv. på deres hjemmeside www.koegekyst.dk


Program:

Kl. 17:00 Vi mødes ved Stationstorvet ved Køge Station.

Kl. 17:00 Velkommen ved IDA Byg Sj., Keld Olsen og Køge Kyst A/S.

Kl. 17:05 Rundvisning på Stationsbroen ved Christian Nerup Sørensen, COWI. Om den nye, markante, 20 meter brede betonbro over Køge Station. Om ingeniørmæssige løsninger og udfordringer og hensyntagen til interessenter i projekteringen. Broen er endnu ikke åben for offentligheden.

Kl. 17:50 Mulighed for Kaffe/te i Tapperiet.

Kl. 18:00 Rundvisning på Søndre Havn blandt byggepladser, nye boliger og eksisterende naboer. Ved chefkonsulent Lene Jensen, Køge Kyst.

Kl. 18:40 Pause med forfriskninger

Kl. 19:00 Hvordan man holder styr på to håndfulde byggepladser, arbejdstrafik, støj&møj og meget mere. Oplæg ved Lene Jensen, Køge Kyst.

Kl 19:30 Oplæg ved projektdirektør Tove Frederiksen. Om Køge Kyst´s overordnede formål med fokus på kvalitet og bæredygtige løsninger.

Kl. 20:00 Tak for i dag.

Bemærk at i Køge By er der betaling for parkering, og der er mulighed at komme med S-tog og tog til Køge St og er ikke lang fra Tapperiet.

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto her https://universe.ida.dk/bruger/login/

Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer, deltage i debatten på Universe og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Tilvalg

ledsager
kr. 0

Kommende arrangementer
fra BYG Sjælland, IDA Sjælland

22 okt.
Besøg på DOLL Living Lab / DOLL Visitor Center
  • DOLL Living Lab / DOLL Visitor Center, Glostrup
  • mandag d. 22. oktober kl. 17:00
24 okt.
Opfrisk din grundlæggende styrkelære - og få en gratis lærebog "Grundlæggende styrkelære".
  • Studenterhuset RUC, Roskilde
  • onsdag d. 24. oktober kl. 17:00
26 okt.
Sidste nyt om den ny Storstrømsbro og Tunnelen under Femern Bælt.
  • Hotel Saxkjøbing, Sakskøbing
  • fredag d. 26. oktober kl. 13:00
30 okt.
Rundvisning på Køge Havns nye Unitterminal
  • Køge, Køge
  • tirsdag d. 30. oktober kl. 13:00
1 nov.
Sjælland på sporet II
  • Restaurant Håndværkeren, Roskilde
  • torsdag d. 01. november kl. 12:00
Se alle kommende arrangementer fra BYG Sjælland, IDA Sjælland

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close