19-02-2018 11:02:01

Gå-hjem-møde om “Kunsten at Forecaste”

Niels Bohr har engang sagt "Prediction is very difficult, especially if it's about the future." Den verdenskendte atomfysiker har ret, men samtidig kan forskellen imellem en god og dårlig forecast proces gøre forskellen imellem succes eller fiasko.
Arrangør: IDA Operations Management

Niels Bohr har engang sagt "Prediction is very difficult, especially if it's about the future." Den verdenskendte atomfysiker har ret, men samtidig kan forskellen imellem en god og dårlig forecast proces gøre forskellen imellem succes eller fiasko i de markeder mange virksomheder opererer i

Grundet lange reaktionstider til ændringer i markedet, er en solid og pålidelig forecasting proces en vital og central ting for de fleste virksomheder i dag. 

Få et indblik i hvordan nogle Danmarks største og mest kendte virksomheder arbejder med forecast. IDA Operations Management har inviteret Anders Frandsen (Nilfisk) og Christian Ingels (Novo Nordisk) til at komme og fortælle om deres respektive forecast processer. De to oplægsholdere vil bl.a. komme ind på organisation, forecast typer, metoder, udfordring samt løsninger.

Så kom og bliv inspireret, uanset om du til daglig arbejder med forecasting, er i færd med at etablere eller optimere en forecasting proces eller blot finder emnet interessant.  

Kommende arrangementer
fra IDA Operations Management

8 mar.
Generalforsamling i IDA Operations Management 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 08. marts kl. 17:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 08:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close