21-10-2018 15:10:56

Gadekunst/urban kunst i Aarhus

Arrangør: Østjyske Planlæggere, IDA Østjylland

Østjyske Planlæggere inviterer til gå hjem møde om gadekunst/urban kunst i Aarhus, ved Nicolai Juhler.

Gadekunst/urbankunst er et bredt begreb, der dækker over meget af det, kreative sjæle laver i byrummet. En personlig kreativitet der bliver tilføjet byrummet, og som er med til at give området sit præg. Gadekunst har udviklet sig meget de seneste år, pga. det sociale potentiale kunsten har. Kunst i det offentlige rum er igen blevet et vigtigt tema, da den gennem et personligt præg, er med til at skabe nærvær og en mental forandring for borgerne, i et byrum, der er i rivende udvikling fra industribyer til at være kulturmetropoler.

Oplægget vil tage udgangspunkt i Aarhus, og vise eksempler her fra byen.

Nicolai Juhler er kunstner og idehistoriker med base i Aarhus. Nicolai har arbejdet med kunst og kreativitet i det offentlige rum i mange år, med fokus på den kreative industris indflydelse på udviklingen af det urbane rum, og de transformationer byrummet undergår. Senest har Nicolai indgået i samarbejdet mellem Center for Urban Kunst og DR2 om at skabe programserien Guerilla Gartnerne, som blev sendt i fjernsynet i løbet af efteråret 2012.

Tilmelding: Arrangementet er gratis, men af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig. 

Tilmelding skal ske senest 22. februar efter først til mølle princippet - begrænset pladser.

I forlængelse af oplægget holder Østjyske Planlæggere Generalforsamling fra kl.19-21. Læs mere herom på arr.nr. 996566 og tilmeld dig.

Vi serverer en sandwich og en øl/vand i pausen.

Vel mødt.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close