17-10-2018 14:24:46

Generation X, Y og Z på arbejdspladsen - Aalborg

Arrangør: IDA Lederforum Nordjylland
Medarrangører: IDA Lederforum, Kompetenceforum, IDA Nord

Generation X, Y og Z på arbejdspladsen

Hvordan leder og motiverer man fremtidens medarbejder - i en samtidighed, hvor mange generationer går på arbejde samtidigt? Hvordan forholder man sig som kollega, når de nyuddannede stormer ind i organisationen? Når pli og pligt møder lyst og mening. Hvad er turn on og turn off hos de nye generationer på arbejdsmarkedet? Hvad er deres forhold til ledelse, kollegaer, egne ambitioner og hvordan klarer de sig lokalt og globalt? Hvilke nye tilgange kalder det på ledelses-, samarbejds- og organisationsmæssigt? Hvad kan man med fordel udvikle sit syn på når man er over 30 – og hvad kan de unge med fordel tilegne sig fra de ældre kollegaer?

Et generationsparadoks med flere spørgsmål end klare entydige svar. Kursets oplæg vil give inspiration, provokation og videregive nye undersøgelser om de nye generationer. Hvad er de opdraget til, hvilken tid er de rundet af, hvad motiverer dem og hvad forventer de af livet. Demografisk får vi på sigt brug for hinanden – så hvordan får vi dem ind på arbejdsmarkedet på en måde, så alle aldre kan være i det?

Oplægsholder Lisbeth Holt Lenskjold er erhvervspsykolog med lang specialisering og efteruddannelse i arbejds- og organisationspsykologi og coaching. Hun har ejet konsulentfirmaet ”Holt Lenskjold Erhvervspsykologi” siden 1990 og laver leder- og organisationsudvikling i private og offentlige organisationer i in- og udland. Se mere på www.holtlenskjold.dk

Arrangementet er inkl. let forplejning, vand, kaffe.

Tilmelding iht. IDAs regler.

Arrangementet gennemføres i samarbejde med AVU Nord.

SMS Reminder:
Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder, når du tilmelder dig!

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Nordjylland

5 nov.
Fra studerende til leder (udvidet)
  • Institut for Byggeri og Anlæg, Aalborg Øst
  • mandag d. 05. november kl. 16:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close