26-05-2018 11:38:47

Gid jeg var lidt sjovere - kursus i at få humor ind i dit arbejde

Et godt grin kan løfte stemningen og give problemstillinger en ny facet - ved hjælp af eksempler undersøger vi balancen mellem det seriøse faglige og det forløsende grin.
Arrangør: IEF-Fonden

Et godt grin kan løfte stemningen og få folk til at slappe af. Men hvordan kan vi få folk til at grine? Og er det noget ingeniører og cand.scienter kan? Fordommene om at ingeniører og cand.scienter ikke er sjove, vil vi gøre til skamme. Kom og vær med på dette fyr-aftenskursus, hvor vi vil sætte fokus på, hvordan du kan bruge humor i din hverdag.

Humor og grin er ikke kun for standup'er. Humor kan løfte stemningen og give problemstillinger en ny facet - men hvordan balancere vi mellem det seriøse faglige og det forløsende grin? Det vil vi undersøge ved eksemplernes magt.

Humor er et virkemiddel blandt mange og kan være et vigtigt kommunikativt strategisk valg. Sammen vil vi gå ind og undersøge og udfordre feltet, så du bagefter vil kunne tilsætte lidt latter til dit arbejde.

Vi forventer ikke, at du er sjov, når du kommer eller at du er godt til at fortælle vittigheder. Til gengæld lover vi, at vi får en sjov og lærerig eftermiddag.

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Undervisere:
Troels Thorsen er skuespiller, manuskriptforfatter og satiriker. Mange år som skuespiller primært på Det Kongelige Teater og satiriker på DR. For tiden kendt som Heino i Ramasjangserien Sprinter Galore. Tjek hans CV ud på www.troelsthorsen.dk.

og

Signe Bonnén, kommunikationsrådgiver, som hverken er kendt eller sjov, men har til gengæld mere end 20 års erfaring som kommunikationsrådgiver, -underviser og censor. Tjek hendes CV på www.artefaktkommunikation.dk

 

Kommende arrangementer
fra IEF-Fonden

29 maj.
Rapporter i Word integreret med pivottabeller i Excel - Århus
  • Comwell Aarhus, Aarhus C
  • tirsdag d. 29. maj kl. 17:00
30 maj.
Bliv bedre til Excel - Pivottabeller og Lookups - Odense
  • Fællesdomicilet - Odense, Odense C
  • onsdag d. 30. maj kl. 17:00
31 maj.
Introduktion til Makroer og VBA i Excel – Bliv mere effektiv i Excel – København
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 31. maj kl. 17:00
7 nov.
Psykisk førstehjælp til dig, der er ledig - webinar
  • Webinar - Foran din egen computer/tablet/telefon
  • onsdag d. 07. november kl. 19:00
Se alle kommende arrangementer fra IEF-Fonden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close