21-11-2018 21:35:35

GMO – Hvad kan teknologien i dag

Kom og bliv klogere på de egenskaber som genmodificerede planter og mikroorganismer kan bidrage med i dagens fødevareproduktion.
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet
Medarrangør: IDA Food Network
GMO – Hvad kan teknologien i dag

Der er blevet talt meget om GMO teknologien gennem tiden, ofte med fokus på sikkerhed. Men hvordan bruges GMO’er rundt om i verden, hvordan godkendes produkterne i EU/Danmark og i hvilken retning går udviklingen. Kom og bliv klogere på GMO i fødevareproduktion anno 2017.

Program

Velkommen
v/ Pelle Thonning Olesen, Senior rådgiver, DTU Fødevareinstituttet

GMO – godkendelse og kontrol
v/ Jan W. Pedersen, Special konsulent, DTU Fødevareinstituttet

GMO, hvad og hvor meget bliver dyrket
v/ Bruno Sander Nielsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Kort pause med forfriskninger

Enzymer fremstillet ved brug af GM-Mikroorganismer
v/ Carsten Hjort, Senior Director, Novozymes A/S

Naturlige og naturidentiske GMO-produkter og GMO–teknologier
v/ Finn T. Okkels, Direktør, Actabio ApS

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

29 nov.
Juleafslutning i IDA Food Network med smagning af glögg og andre varmende drikke
  • Det Argentinske Vinhus, København S
  • torsdag d. 29. november kl. 17:00
5 dec.
Julemøde - Søde vine
  • IDA, København V
  • onsdag d. 05. december kl. 19:00
6 dec.
3D-printede fødevarer
  • Teknologisk Institut - Aarhus, Aarhus C
  • torsdag d. 06. december kl. 16:00
13 dec.
IDA Future Talks 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 13. december kl. 13:00
28 mar.
Generalforsamling i IDA Levnedsmiddelselskabet
  • Ingeniørforeningen, IDA, København V
  • torsdag d. 28. marts kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Levnedsmiddelselskabet

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close