19-11-2017 03:54:28

GMO – Hvad kan teknologien i dag

Kom og bliv klogere på de egenskaber som genmodificerede planter og mikroorganismer kan bidrage med i dagens fødevareproduktion.

Hvornår?

23. nov. 2017 KL. 19:00 - 21:30
Tilmeldingsfrist
22. nov. 2017 - 02:00
Arrangementsnummer
324893
34 ledige pladser

Hvor?

Ingeniørforeningen IDA
Kalvebod Brygge 31 - 33
1780 København V
Arrangør: IDA Levnedsmiddelselskabet
Medarrangør: IDA Food Network
GMO – Hvad kan teknologien i dag

Der er blevet talt meget om GMO teknologien gennem tiden, ofte med fokus på sikkerhed. Men hvordan bruges GMO’er rundt om i verden, hvordan godkendes produkterne i EU/Danmark og i hvilken retning går udviklingen. Kom og bliv klogere på GMO i fødevareproduktion anno 2017.

Program

Velkommen
v/ Pelle Thonning Olesen, Senior rådgiver, DTU Fødevareinstituttet

GMO – godkendelse og kontrol
v/ Jan W. Pedersen, Special konsulent, DTU Fødevareinstituttet

GMO, hvad og hvor meget bliver dyrket
v/ Bruno Sander Nielsen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Kort pause med forfriskninger

Enzymer fremstillet ved brug af GM-Mikroorganismer
v/ Carsten Hjort, Senior Director, Novozymes A/S

Naturlige og naturidentiske GMO-produkter og  GMO–teknologier
v/ Finn T. Okkels, Direktør, Actabio ApS
 

Tilmeld

Kommende arrangementer
fra IDA Levnedsmiddelselskabet

22 nov.
Ved du hvor meget du spiser - En aften om portionsstørrelser og forbrugerinformation
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 22. november kl. 19:00
23 nov.
GMO – Hvad kan teknologien i dag
  • Ingeniørforeningen IDA, København V
  • torsdag d. 23. november kl. 19:00
5 dec.
Gris på gaflen - og på julebordet?
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 05. december kl. 19:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close