21-10-2018 15:04:19

Go Kart 'Le Mans' kørsel

Arrangør: IDA Automotive

Afprøv dine evner som go kart kører på et af Danmarks største udendørs anlæg - 1200 m. lang og 8 til 12 m. bred asfaltbane Der startes kl. 17.00 med holdinddeling, instruktion i køreteknik og køresikkerhed, valg af køredragt og styrthjelm, som udleveres på  området. Den indvendige overtrækshue kan beholdes efter løbet. Hvis det regner er der regnvejrsdragter til førerne.

Løbet køres fra kl. 18.00 til 20.00. Et hold er på 4 kørere og der er 25 gokarts på banen ved 100 kørere.

Efter dysten og præmieoverrækkelsen serveres 1/2 grillstegt kylling med kartoffelsalat og grønt. Dette koster 115 kr. per person udover deltagergebyret, og skal bestilles og betales sammen med tilmeldingen til IDA arrangementet. Drikkevarer kan købes i baren i stuen, spisningen vil være i mødelokalet på 1. sal.

Hvis I ønsker at bestemme holdsammensætning, skal I sende en mail med navnene til: obalslevc@gmail.com efter jeres til tilmelding til arrangementet. I vil derefter få en bekræftelse med holdnummer.

Vi håber, at mange vil deltage i spisningen efter kørslen og snakke om løbets resultater m.m. Ovennævnte pris er ved min. 50 til spisningen.

Tilvalg

Ledsager
kr. 350
Middag, pr. person
kr. 0

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close