21-05-2018 01:39:41

Gokart

Le Mans
Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Chanett Roland kontaktes på cro@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

IDA Event vil gerne invitere dig og dine medstuderende til en spændende aften sammen med Gokart World.

Aftenen starter med en kort introduktion fra GoKart World, derefter skal alle have fundet hjælme samt køredragter, inden I skal i bilerne.

Holdene kommer til at bestå af 6 mand (såfremt det passer med antal deltagere). Hvis der er ønsker til hold bedes I sende dem på mail til nichlas_vanggaard@hotmail.com med deltagerne på holdet, HVIS I IKKE HAR SENDT EN MAIL, så sætter jeg jer i grupper. Vi kører halvanden time i alt, vi kommer derfor til at køre cirka 15 minutter hver.

Inden løbet er startet skal I have aftalt en rækkefølge som chaufførerne skal kører. Under løbet er der mulighed for, at se sin egen omgangstid samt modstanderne.'

Så har du lyst til at teste dine færdigheder på gokartbanen, samt få en hyggelig aften med dine venner, så meld dig til inden det er for sent!

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Nichlas Vanggaard, mail: Nichlas_vanggaard@hotmail.com

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud skal gøres online. I hastetilfælde kan afbud meldes til cro@ida.dk eller aau@ida.dk.

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

14 jun.
Brug specialet som springbræt til din karriere
  • IDA, Aalborg
  • torsdag d. 14. juni kl. 17:00
29 jun.
IDAs brag af en Dimittendfest 2018
  • Hotel Hvide Hus, Aalborg
  • fredag d. 29. juni kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close