15-10-2018 22:08:30

Grafisk Design Kursus

Er du god til UX, men mangler kompetencer inden for grafisk design? Nu har du muligheden for at få styr på grundreglerne for, at skabe et spiseligt grafisk udtryk.
Arrangør: IDA fagtekniske Studieevents
Medarrangører: IDA Design & Innovation, Kurser for kandidatstuderende, Kurser for studerende

UX handler ikke om at skabe et visuelt spiseligt design – Det er helt klart en del af bruger oplevelsen, men hvordan sikrer man sig spiseligheden?

Gennem denne ’teoretiske’ aften vil vi sammen med freelance grafiker, Nicklas Lassen, kigge på hvilke regler og tanker der kan give os designet, som brugeren vil elske. Vi ser på hvordan UX og grafisk design kan gå op i en højere enhed, men samtidigt også hvordan de to ting adskiller sig.

Vi vil gennemgå teori og eksempler der kan sætte vores tidligere arbejde i et større perspektiv, og ikke mindst diskutere oplevelser vi tidligere har haft med positiv og negativ sammensmeltning af UX og grafisk design.

Nicklas har 9 års erfaring som freelance grafiker, og har tidligere siddet hos et af Aalborgs største reklamebureauer. Nu er han ansat hos et udviklingshus som industriel designer, hvor hans primære opgaver er grafisk design, interfaces og produktudvikling.

IDA vil sørge for en let forplejning til arrangementet.

Har du allergener bedes du kontakte os vha. nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold til dette under arrangementet.

Ved spørgsmål mv. kontakt Nichlas Sauer Storgaard på mail: nichlasst@ida.dk.

OBS: Ved problemer med tilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ”no show fee” svarende til 50 kr for dette arrangement.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close