18-10-2018 13:52:19

Grøn Koncert i Valbyparken

Arrangør: Ungeudvalg, IDA Nordsjælland


Grøn Koncert er gennem de sidste 29 år blevet en institution i dansk musik- og kulturliv. Sidste år strømmede mange tusinde publikummer gennem indgangen til de nu i alt otte koncerter rundt omkring i sommerlandet. Grøn Koncert er ikke bare Danmarks største musikfest, men også Nordeuropas største koncertturné af sin art.

Nogle af de allerstørste kunstnere fra den danske musikscene vil give publikum en fantastisk live-oplevelse. Igen i år har Grøn Koncert fornøjelsen af at præsentere Mr. Grøn Koncert - Jacob Haugaard, som konferencier på Grøn Scene. Et job den erfarne entertainer har udført til UG i alle de år, han har rejst rundt med turen.

Programmet byder på musik for enhver smag med både nye navne og gamle kendinge; Nephew, Burhan G, Alphabeat, Rasmus Seebach, Malk de Koijn og flere vil blive offentliggjort løbende.

Grøn Koncert er udover en musikbegivenhed også Muskelsvindfondens væsentligste indtjeningsaktivitet til forbedring af levevilkårene for mennesker med den uhelbredelige sygdom muskelsvind.

 

Det er ikke tilladt at medbringe anden drikkelse end postevand, og husk billede-ID.

 

·        Søndag den 29. juli 2012

·        Koncertpladsen åbner kl. 13, koncerten varer fra kl. 13.30 til 21.30

·        Valbyparken, Tudsemindevej, 2450 Valby

·        Pris: IDA-medlemmer 90 kr. Ledsagere 150 kr. Maks 2 ledsagere.

·        Tilmeldingsfrist den 12. juni 2012

Prisen inkluderer billet til Grøn Koncert, som bliver tilsendt.

Bindende tilmelding.

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close