23-02-2018 05:42:16

Hands on Microsoft Project 2010

Arrangør: IDA Mechanical København

Prøv Microsoft Project 2010 ”Hands on”.
Maskintekniske gruppe I København inviterer til minikursus i Microsoft Project 2010, som en introduktion til dels de nye ting i denne version og dels en introduktion til projektstyring med Project 2010. Microsoft Project 2010 er det mest udbredte projektstyringsprogram på markedet og det vinder fortsat flere og flere brugere i hele verden.

Du vil via en gennemgående case få demonstreret de mange muligheder som sætter projektlederen i stand til at planlægge endog komplekse systemer.

Der gives en præsentation af, hvordan Microsoft Project 2010 kan anvendes som teknisk projektstyringsværktøj lige fra planlægnings stadiet, til allokering af ressourcer og til man begynder at udføre projektet.

Minikurset gennemføres med en erfaren instruktør fra Projectum, og deltagerne kan på medbragte computere teste teorierne og løse en række små opgaver undervejs. På de medbragte computere bedes man inden fremmøde have installeret eksempelvis Microsoft Project 2010 Trial version (link: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ee404758). Download kræver et aktivt Windows Live ID. Minikurset kan gennemføres med tidligere version af Microsoft Project.

Du skal selv medbringe PC og evt. forlængerledning.

Pris 200,-kr. incl. sandwich i pausen. Studerende gratis.

Kommende arrangementer
fra IDA Mechanical København

6 mar.
Årsmøde IDA Mechanical København
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 06. marts kl. 17:00
11 apr.
Anvendt matematik, droner til opmåling og kan røntgenstråler spotte træt metal i kompakte materialer
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 11. april kl. 16:45

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close