20-10-2018 06:33:57

"Hans & Bjerget"

Arrangør: Seniorudvalg, IDA Vestjylland

Bogen ”Hans og Bjerget” er en spændende og tankeværende bog, som giver ens liv stof til eftertanke, specielt hvis man er en af de mange, som er en afdanket levemand.

Kom og hør forfatteren Hans Kornø Rasmussen fortælle om hans projekt , som er beskrevet i bogen ”Hans og Bjerget”.

Et projekt, hvor Hans Kornø på et halvt år bringer sig i form til besejre Mont Ventoux på cykel tæt på 25 stejle kilometre, som tog livet af Tom Simpson under Tour de France i 1967 og fik Eddy Merckx til at kollapse af anstrengelse.

Inden projektet er Hans Kornø tæt på 60 år, en afdanket levemand med topmave, et ildebefindende og rygerlunger, KOL. Det er dette paradoks, der gør bogen til en betydningsfuld fortælling og en øjenåbner for bl.a. læger og sygeplejersker, der skal motivere patienter til at vælge forandring mod en anden levevej.

I løbet af et halvt år ændrer Hans sit liv gennem træning, kost og coaching. Det bliver et halvt år med betydelige op-og nedture.
Hans letter sin vægt for 16 kg, stopper rygning, vejer sin mad, løfter 18 tons på en time og gennemfører et både fysisk og psykisk krævende træningsprogram.

I år forsøger han igen at nå toppen.Træningen har han holdt rimeligt ved lige, men i år har han også gennemført mentaltræning. Hør også, hvad det går ud på...

Program:
Kl. 18.00 Spisning (let anretning plus drikkelse)
Kl. 19.00 Foredrag
Kl. 21.30 Slut

Pris: Kr. 50,- for IDA Medlemmer. Kr. 100,- for en ledsager.

SMS REMINDER: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte tjekmark i SMS reminder når du tilmelder dig!

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Seniorudvalg, IDA Vestjylland

25 okt.
Bilmuseum i Skjern
  • Løvens bilmuseum, skjern
  • torsdag d. 25. oktober kl. 18:30
26 okt.
Østerssafari ved Oddesund
  • fredag d. 26. oktober kl. 14:00
8 nov.
Portvinssmagning
  • Westergaards Hotel, Videbæk
  • torsdag d. 08. november kl. 18:30
29 nov.
Rundvisning på Nr vosborg og goumet middag
  • Nr Vosborg, Vemb
  • torsdag d. 29. november kl. 18:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close