17-11-2018 03:55:21

Happy Projects

Arrangør: IDA Lederforum

Baseret på PRINCE2, agile projektledelse og positiv psykologi
 
Hvordan skaber man bedre resultater, hurtigere og gennem længere tid end i andre projekter? Oven i købet med glade medarbejdere? Det giver en ekspert i projektledelse og arbejdsglæde sit bud på, når der stilles skarpt på Happy Projects®.
 
På dette møde gennemgår Lasse Sørensen fra Plan a ApS en række effektive og enkle redskaber, der giver øget kvalitet i projektleverancerne og skaber arbejdsglæde.
 
Du bliver involveret i værktøjer fra både PRINCE2, agile projektledelse og fra et struktureret, operationelt fokus på at skabe mere arbejdsglæde. Oplægsholderen trækker såvel på en stor faglig ballast, såvel som på personlige erfaringer med agil projektledelse og testledelse.
 
Det bliver en dag med vitaminer til hjernen, noget til smilebåndet og praktiske værktøjer at tage med hjem!

Arrangementet henvender sig til projektledere, testledere, afdelingsledere samt andre, der indgår i et team og gerne vil levere bedre resultater, hurtigere og gennem længere tid.

Underviser
Lasse Sørensen er uddannet produktionsingeniør fra DIA-M og har suppleret uddannelsen med Ingeniørernes Lederuddannelse og A.P. Møllers shippinguddannelse. Herudover er Lasse certificeret PRINCE2 Practitioner, Agile project leadership DSDM Practitioner, CAPPs Strengths Practitioner (individ og team), ITIL, Scrum Master, Six Sigma, Lean, Enterprise Architect og ISEB. Lasse har arbejdet med projektledelse i siden 1994 og løser i dag projekt- og testledelsesopgaver som selvstændig freelancer, som underviser og som mentor. 

SMS Reminder: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder når du tilmelder dig!

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum

28 nov.
Ledelsens ansvar for at opbygge et godt omdømme
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 28. november kl. 16:00
29 nov.
Ledelse der styrker 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 29. november kl. 09:00
3 dec.
Personlig Kommunikation
  • IDA, København V
  • mandag d. 03. december kl. 17:00
6 dec.
Krav til fremtidens leder – et unikt foredrag!
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 06. december kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close