23-10-2018 07:36:19

Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding - webinar

Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge.
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA
Medarrangører: IDA Fyn, IDA København, IDA Nord, IDA Nordsjælland, IDA Sjælland, IDA Syd, IDA Vestjylland, IDA Østjylland

Har du også en travl hverdag, og drukner overblikket ind i mellem i for mange opgaver, møder og mails? Så start det nye år med at deltage i IDAs effektive webinar, og få styr på din prioritering.

 

Trine Kolding har siden 2000 rådgivet og undervist tusindvis af ledere og medarbejdere i personlig effektivitet og planlægning, og på dette webinar giver hun dig et konkret værktøj til at prioritere din tid og opgaver. Du får samtidig masser af ideer og inspiration til, hvordan du kan styrke din prioritering og trykprøve opgaverne vigtighed.

 

Fokus på webinaret

·         Kender du målet?

·         Prioriteringsmatrixen – et værktøj til prioritering i en travl hverdag

·         Sådan udfordrer du hasterkulturen

·         Strategier til at styrke din prioritering og komme på forkant med opgaverne

·         Spar masser af tid ved at trykprøve opgaverne

 

Om Trine Kolding

Underviser, forfatter og foredragsholder med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i personlig effektivitet og planlægning siden 2000, de seneste ti år igennem egen kursusvirksomhed, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til fem bøger om effektivitet.

Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent v/ RAMBØLL Attractor samt certificeret coach.

 

Mødested

Foran din egen computer/tablet.

 

Pris

Deltagelse i arrangementet er gratis for IDA-medlemmer.

Eksterne deltagere: 200 kr.

 

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding er 08-01-2014.

 

Tilmeldingsprocedure til webinaret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

 

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enten. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

DOWNLOAD oplægsholdernes præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

 

Arrangører

Webinaret er arrangeret af IDA's regioner.

 

 

 

 

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close