15-10-2018 12:56:37

Helikopterens udvikling, historisk foredrag ved Sergei Sikorsky - on demand webinar

Historisk foredrag om Helikopterens udvikling ved Sergei Sikorsky, søn af Sikorskys grundlægger Igor Sikorsky
Arrangør: IDA Fly

IDA FLY er vært ved et spændende historisk foredrag, hvor Sergei vil fortælle om Sikorsky Aircraft, sit liv, hans far Igor Sikorsky og udviklingen af den moderne helikopterteknologi, der netop i år fejrer 75-års jubilæum siden "First Flight". Hvad sker der fremover og hvilken retning udvikler helikoptere sig i.

Sergei Sikorsky, er søn af Sikorsky grundlægger Igor Sikorsky.
Sergei har fulgt sin fars arbejde på tætteste hold gennem sin opvækst. Deltaget i og udført prøveflyvninger. Fløjet operativt ved USCG (kystbevogtningen) under anden verdenskrig. Han har deltaget intenst i udviklingen af hoist til helikoptere samt den operative anvendelse.

I efterkrigsårene deltog Sergei aktivt i salget af helikoptere rundt om i verden, herunder S61 til Danmark som derefter fik en lang tjenesteperiode i det danske forsvar.

Medlemskab af IDA Fly er gratis for IDA medlemmer, skriv til hhk@ida.dk hvis du ønsker medlemskab.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt nederst på sitet og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

DOWNLOAD:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade Sergei Sikorsky's biografi. De præsentationsfiler som gennemgås er desværre ikke offentlig tilgængelige.

Arrangør: IDA Fly

Kommende arrangementer
fra IDA Fly

3 nov.
Airport Tours
  • Københavns Lufthavn, Kastrup
  • lørdag d. 03. november kl. 12:30
29 nov.
NASAs Mars 2020 mission og de danske bidrag
  • Københavns Universitet, København K
  • torsdag d. 29. november kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close