11-12-2018 08:46:17

Otherlab: Et ”opfinderværksted”

“Wouldn't it be cool if…”, sådan spørger Henrik Bennetsen og hans kollegaer fra virksomheden Otherlab i San Francisco sig selv, når nye og banebrydende produkter og opfindelser skal skabes.
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA
Otherlab: Et ”opfinderværksted”
Otherlab: Et ”Opfinderværksted"
- Exo-skelet, Soft Robotics og robotarm på hydraulik?

v/ Henrik Bennetsen, COO, Otherlab

Otherlab er et opfinderværksted, en start-up accelerator bestående af mange små start-ups. På Technomania kan du høre COO Henrik Bennetsens fantastiske foredrag om, hvordan det er at være start-up, og hvordan man får nye opfindelser og produkter på markedet.

Lad dig inspirere af Otherlabs historie og hør om alle de banebrydende produkter og teknologier, de arbejder med. Exo-skeletter, Soft Robotics eller hvad med CNC skæreren, der kan skære i plast og metal, som gør det muligt selv at lave prototyper? Robotarme, som kan assistere mennesker, og som kører på hydraulik – og derfor ikke er skadelige. Eller opfindelser til bekæmpelse af Ebola?

Fascinerende, vildt og nytænkende. Otherlab tager noget dyrt og gentænker det hele igen.

Læs mere om Otherlab her: https://otherlab.com/about

 
Dette oplæg er et ud af mange, som kommer til at foregå d. 24. september på HI-messen i Technomania, som er navnet på IDA’s hal.

Om Technomania
Technomania er mødestedet og øen lige i hjertet af HI-messen. Det er stedet, der giver dig et kig ind i fremtiden samt nye perspektiver på og viden om teknologier, som ikke nødvendigvis er på markedet endnu. Kom og få et pust af ’Emerging Technologies’ og bliv overrasket, inspireret og underholdt.

Deltag også i en eller flere af de andre events inden for robotter, automation, innovation, biohacking. Du kan se det fulde program på: https://universe.ida.dk/technomania/
(Med forbehold for ændringer).

Technomania – ’Powered by IDA’ og ’Driven by knowledge’.

Pris
Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

 

Tilmelding og tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding er  24-09-2015. Bemærk at hvis du ønsker at deltage i flere af oplæggene, så kræver det tilmelding til hvert enkelt oplæg.  

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close