20-10-2018 02:51:32

Hi-CON A/S Virksomhedsbesøg

Arrangør: Byggeteknisk Gruppe, IDA Nord


Hi-CON A/S blev etableret i 2001 og har gennem årene markeret sig som markedets førende producent af CRC højstyrkebetonløsninger – med primære forretningsområde indenfor Housing, omfattende produktion af altaner og trapper.

Hi-CON A/S har siden 2010 valgt at udvide deres fokus, således de nu også producerer mange andre forskellige produkter i højstyrkebeton. Deres øvrige forretningsområder dækker nu også over Urban, Safe, Environment og Infrastructure, og bunder alle i ideen om faglig udvikling og innovation.

Kom med på et spændende besøg, hvor du får et dybere indblik i hvad, der arbejdes med i dagligdagen og hvordan virksomheden ser ud. Besøget forventes at vare omkring 2-2½ time, hvor vi blandt andet får en rundvisning af virksomheden og et oplæg om virksomhedens visioner og fremadrettede ideer.

Besøget kunne også være interessant for dig som kunne se Hi-CON A/S som værende din kommende arbejdsplads. De er nemlig påbegyndt en målrettet eftersøgning på den helt rette kandidat, der passer ind i deres arbejdskultur, og som har indsigt i statik og projektledelse. Se mere om jobbet på
http://www.hi-con.dk/Nyheder-53.aspx?PID=691&Action=1&NewsId=453.

Arrangementet er inkl. let forplejning.

Arrangementet er gratis, dog koster det 50 kr. hvis man ønsker at deltage i den fælles bustransport med afgang kl. 17:00 fra parkeringspladsen foran Hedegaard på Nørresundby havnefront. Giv venligst besked ved tilmeldingen om du ønsker bustransport.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close