23-10-2018 23:31:12

Historier fra Danmarks svar på Rute 66

Nu er der mulighed for at genopleve bilismens barndom i Danmark. Tag med på en køretur gennem landskabet østpå ad hovedvej A1 gennem Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted videre til København.
Arrangør: Nordvestsjællands Afdeling, IDA Sjælland
Medarrangører: IDA Elteknik, IDA Mechanical Sjælland

Nu er der mulighed for at genopleve bilismens barndom i Danmark med tankstationer med tankpassere, broderede skiltepuder i bagruden, søndagsskovture med picnic borde og klapstole, storebæltskaffe, ishuse og kørende service motorcyklister fra Falck og FDM langs hovedvejene.

Kom og hør fortællingerne, fra en række af dem, der var del i historien. Tag med på køretur og lad dig føre af færgen i Halsskov og videre gennem landskabet østpå ad hovedvej A1 gennem Korsør, Slagelse, Sorø og Ringsted videre til København.

Alt dette kan man opleve på Slagelse Museums særudstilling ”Da far fik bil”. Udstillingen har tidligere været vist på Sorø Museum med stor succes og publikumsrekord, men på Slagelse Museum har man desuden tilført lokale udtryk.

Efterfølgende indtager vi en brunch på en af cafeerne/restauranterne på Schweizerpladsen

 

Mulighed for at se en større samling af elektriske artikler

Da Slagelse Elværks mini-museum af elektriske artikler er overgået til Slagelse museum, er der ved arrangementet muligt for særlige elektrotekniske interesseret, også at se denne afdeling af museet.

Denne del af arrangementet gennemføres i samarbejde med IDA Elteknik.

 

Tilvalg

Ledsager
kr. 50

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close