19-10-2018 15:38:39

Høreapparater - meget mere end lydbehandling

Besøg Widex og hør om nogle af de tekniske udfordringer i moderne høreapparater, hvor størrelse, design, avanceret lydbehandling og trådløs forbindelse til mobiltelefonen skal gå op i en højere enhed med robusthed og brugervenlighed.
Arrangør: IDA E
Medarrangører: IDA Mechanical, IDA Mechanical København, IDA Mechanical Nordsjælland, IDA Mechanical Sjælland, IDA Sundhedsteknologi

Danmark sidder på omkring halvdelen af det globale høreapparatmarked, og Widex, den eneste af de tre danske fabrikanter, der er familieejet, har været med siden 1956. Widex introducerede i 1996 verdens første digitale høreapparat, og det blev startskuddet til en teknologisk omvæltning på høreapparatmarkedet.

Vores nyeste høreapparater indeholder i dag 3 forskellige radiosystemer og en adaptiv signalbehandling med bl.a. beamforming, feedback cancelling, detektion af lydmiljø, machine learning og fraktal-genereret musik. Alt sammen pakket i et design og en størrelse, der er mere attraktiv end nogensinde, men som skal kunne holde til at bliver brugt hele dagen, hver dag, i al slags vejr og i alle situationer. Hertil laver vi en række trådløse tilbehørs-produkter som fjernbetjening, TV-streamer og Apps, samt den omfangsrige PC-software, der benyttes til at tilpasse høreapparaterne til den enkelte bruger.


Widex er et firma med succes og R&D afdelingen ekspanderer fortsat. Vi har p.t. flere end 300 dygtige kolleger inden for områder som mekanisk design og konstruktion, miljøtests og holdbarhed, audiologi, elektrisk HW design, RF og antenne-design, elektroakustik, IC-design, signalbehandlingsalgoritmer, embedded software, App-software, PC-software. Og vi vil gerne være flere!

Ved arrangementet gennemgår vi opbygningen af et høreapparat. Vi dykker ned i nogle af de udfordringer, vi står overfor, og hvordan vi tackler dem. Herudover giver vi en rundvisning i de mest spændende dele af Widex' produktion.

Widex vil undervejs være vært ved et let anretning, hvorunder der vil være mulighed for at møde nogle af vore udviklingsfolk og diskutere tekniske detaljer.

Kommende arrangementer
fra IDA E

23 okt.
Supercomputeren ABACUS på SDU
  • SDU - Syddansk Universitet - Odense, Odense M
  • tirsdag d. 23. oktober kl. 17:00
31 okt.
Digitaliseringen af Grundfos
  • Grundfos Syd 1, Bjerringbro
  • onsdag d. 31. oktober kl. 16:30
2 nov.
Driving IT 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • fredag d. 02. november kl. 08:30
22 nov.
Elektroprisen 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 22. november kl. 17:00
26 nov.
ESP32 RTOS – Workshop
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 26. november kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA E

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close