21-11-2018 13:21:24

Hold fast i din mindfulness – meditér sammen med andre

Er din mindfulness-træning gået helt i stå? Halter den af sted - eller har du bare et ønske om at gå dybere i din meditation og få nærvær og ro til at fylde mere i dit liv? Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så er dette forløb noget for dig!
Arrangør: Kompetenceforum, IDA Nord

Hvor er du henne i forhold til mindfulness lige nu?

 

Er din mindfulness-træning gået helt i stå? Halter den af sted - eller har du bare et ønske om at gå dybere i din meditation og få nærvær og ro til at fylde mere i dit liv?

 

Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så er dette forløb noget for dig!

 

Vi mødes i alt 5 gange ca. hver tredje uge fra kl. 16.45 -18.00. Der er ikke undervisning i traditionel forstand.  I centrum står meditations-øvelserne.

 

Du bliver af Sunniva guidet gennem kendte og nye øvelser. Når øvelsen er gennemført, undersøger vi sammen meditationen (inquiery).

 

Forløbet er rettet mod dig, der er blevet introduceret til mindfulness og har nogen erfaring med mindfulness - enten gennem  IDAs arrangementer  eller gennem anden undervisning.

 

Grib chancen for at få genopfrisket mindfulness.  Få inspiration til at gøre mindfulness-træningen til en del af din hverdag og til at leve et mere ”mindfult” liv.

 

Sted: Vejgård Bibliotek, Hadsundvej 35, 9000 Aaalborg - Sal 7

 

Datoer:  29/1, 17/2, 10/3, 31/3, 23/4

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close