14-08-2018 23:00:31

Hvad er mod, og hvordan kan du udvikle det?

Hvad vil det faktisk sige at have mod? Hvordan lærer man at være mere modig? Hvordan kan det hjælpe dig at være modig? Hvordan vil det påvirke det dit liv?
Arrangør: Kvindeudvalg, IDA Østjylland

Gitte Klitgaard har sit eget firma Native Wired og mere end ti års erfaring i it-branchen. Hun arbejder for øjeblikket som agile coach ved LEGO system og ved siden af det, holder hun oplæg rundt i verden. Hun vil gerne ændre verden ved at hjælpe folk i deres arbejdsliv, så de opnår mere, laver de rigtige ting, gør det rigtigt og ikke mindst: har det sjovt mens de gør det.

Derudover er hun pirat, dragon lady, kendt for sine knus og en kæmpe nørd

Her er, hvordan hun selv beskriver workshoppen:

At være modig handler ikke om at fjerne frygt eller ikke have frygt. Det handler om at gøre, hvad der er nødvendigt, selv om du er bange. Jeg har arbejdet med mod i flere år og holdt oplæg og workshops om dette på flere internationale IT-konferencer fra Bergen til Sydafrika. For mig handler mod meget om at være sig selv.

I denne workshop vil du lære hvad mod er. Du vil finde ud af hvad mod betyder for dig, hvilke grænser du har og få teknikker itl at udvikle dit mod. Noget som du kan bruge i både i dit arbejde og i alle andre forhold. Workshoppen består af, at jeg deler mine erfaringer og du gennem øvelser finder dit unikke potentiale for mod.

Der vil blive serveret et let aftensmåltid i løbet af workshoppen

Kommende arrangementer
fra Kvindeudvalg, IDA Østjylland

25 sep.
Styrk din præsentation med grafisk facilitering
  • EY-Huset, Aarhus C.
  • tirsdag d. 25. september kl. 17:00
25 okt.
GETTING THINGS DONE® (introduktionskursus)
  • EY Huset, Aarhus C
  • torsdag d. 25. oktober kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close