21-02-2018 04:24:08

Hvordan har vores bier det?

Hvordan kan vi med hjælp af molekylærbiologiske, genetiske og epidemiologiske metoder bestemme hvordan vores bier har det? Hvordan kan disse metoder desuden bruges til strategier i forbindelse med de udfordringer biavl har i et moderne kulturlandskab?
Arrangør: Kemi- og Bioteknologisk Udvalg, IDA Østjylland

Foredraget holdes af Seniorforsker Per Kryger fra Aarhus Universitet. Per Kryger arbejder med offentlig bisygdomsbekæmpelse og er en del af den danske myndighed, der stiller diagnoser vedrørende skadegørere i biavl samt sørger for behandling af honningbier, der er smittet med skadegører, der har national betydning. Desuden har Per Kryger forskningsprojekter om virus sygdomme hos honningbier, varroa og honningsbien genetik og vitalitet. Per kryger er Danmarks mest citerede forsker inden for biavl.

Så kom til en spændende aften i biernes tegn.

Der serveres kaffe og kage i pausen.

Kommende arrangementer
fra Kemi- og Bioteknologisk Udvalg, IDA Østjylland

28 feb.
Fremtidens biomassefyrede kraftværker, gasrensning og rensning af røgen fra halmfyr
  • EY Huset, Aarhus C
  • onsdag d. 28. februar kl. 16:45
1 mar.
Vinsmagning og Vinens mysterier – om kunsten… eller håndværket at fremstille god vin
  • AAU - Auditorie 1.104, Aalborg
  • torsdag d. 01. marts kl. 17:30
8 maj.
Kan jeg leve op til det?
  • Aarhus universitet
  • tirsdag d. 08. maj kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close