16-10-2018 14:34:16

Hvorfor sker trafikulykkerne? on-line webinar

Havarikommissionen for Vejtrafikulykker-HVU- nyeste rapport med ovennævnte titel vil blive kommenteret og fortalt af rapportens hovedforfatter Ing. m.IDA Henrik Værø, Vejdirektoratet
Arrangør: IDA Automotive

Havarikommissionen for vejtrafikulykker-HVU- har før nytår udgivet en rapport med denne lidt ambitiøse titel.

Rapporten kan ses som en opsummering af HVU`s dybdeanalyser gennem 12 år. Rapporten beskriver, hvor ofte henholdsvis trafikanten, køretøjet, vejen og omgivelserne har spillet en rolle i ulykkerne og på hvilken måde. Henrik Værø ing. m a IDA er rapportens hovedforfatter og vil fortælle om dens resultater, og også om baggrunden og om HVU´s arbejdsmetode.

Gratis møde iht. IDAs regler.

TILMELDINGSPROCEDURE
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

DOWNLOAD

Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

TEST AF SYSTEM
Klik på nedenstående link og du kommer videre til sitet for test af dit udstyr. Husk at lukke testsiden ned igen, så lyd herpå ikke forstyrrer webinaret, når det starter op.
Link til TEST AF SYSTEM

IPAD
Det er også muligt at se webinaret fra din iPad, du skal blot følge anvisningerne, når du logger på, og downloade den anviste app til webinaret (platformen hedder Virtual Environments).

HUSK - WEBINARET OPTAGES
Webinaret optages, og alle som er tilmeldt, vil kunne se den optagne version få timer efter at webinaret er slut. Du kan derfor dagen efter aktivere det samme link og se den optagne version.

CHATFUNKTION
Under webinaret vil vi opfordre dig til at bruge chatten til at stille spørgsmål løbende. Chatten findes i nederste venstre hjørne af skærmen.

DELTAGELSE FRA ARBEJDSPC
Hvis du deltager i webinaret fra din arbejdsPC kan det ske, at du pga. firewall installeret af firmaet ikke kan logge på. Det kan derfor være nødvendigt at gå på via din egen PC eller en tablet.

Vi ønsker dig god fornøjelse med webinaret.

Medlemskab af IDA Automotive er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her hvis du ønsker medlemskab (husk du skal være logget på ida.dk).

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close