19-11-2018 06:29:10

I verdens brændpunkter - foredrag med Poull Erik Skammelsen

Arrangør: Mors-Thy Afdeling, IDA Nord

I verdens brændpunkter

Han er blevet en af de store stjerner blandt nyhedsjournalister - sådan set ikke, fordi han har stræbt bevidst imod det, men simpelthen fordi seerne anser ham for at være en ærlig mand, der formår at gøre komplicerede politiske spørgsmål forståelige for menigmand. Manden er Poul Erik Skammelsen fra TV2 - p.t. superaktuel som nyhedsvært på TV2 News.

I foredraget I verdens brændpunkter tager Poul Erik Skammelsen tilhørerne med på en rejse gennem de journalistiske brændpunkter verden over, hvor han har befundet sig. Han var med, da TV2 startede i 1988. En ny station uden journalister, der mange år havde siddet tungt på de spændende jobs. Der gik da også kun kort tid inden han befandt sig i sit første storpolitiske brændpunkt under massakren på den himmelske fredsplads i Peking.

Senere er det blevet til utallige opgaver som journalist fra verdens brændpunkter. Billedet af flyene der tørner ind i skyskraberen, billedet af jublende mennesker, der slår hul i Berlin-muren, billedet af studenten og kampvognen på den himmelske fredsplads, billedet af tjetjenske frihedskæmpere i jakkesæt med maskingevær over skulderen, billedet af tsunamien, der rammer kysterne ved Det Indiske Ocean - er billeder vi møder på TV igen og igen. Poul Erik Skammelsen var der, og det fortæller han om i foredraget I verdens brændpunkter.

I samarbejde med EUC Nordvest.

Foredragsholder: Nyhedsjournalist Pou Erik Skammelsen, TV2

Husk! at opgive din mailadresse ved tilmelding, da der bliver udsendt elektronisk evalueringsskema efter mødet.

Kommende arrangementer
fra Mors-Thy Afdeling, IDA Nord

30 nov.
Julefrokost i Mors-Thy Afdelingen 2018
  • Østvildsund Gl. Færgekro, Erslev
  • fredag d. 30. november kl. 18:00
20 feb.
Generalforsamling - Mors-Thy Afdeling, Nordjysk Region
  • Øst Vildsund Gl. Færgekro, Erslev
  • onsdag d. 20. februar kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close