20-07-2018 06:34:52

IDA Efterår Workshops i Hoshin Kanri – Strategic Deployment (del II ud af III)

Tør du udfordre dig selv og lære nyt inden for strategisk LEAN-ledelse? Nu får du endelig muligheden for at tilegne dig viden om hvordan du implementerer strategisk kvalitetsstyring (SQM). Kendt i Japan som Hoshin Kanri (方針管理) .

Hvornår?

torsdag d. 25. oktober 2018 KL. 14:00 - 17:30
Tilmeldingsfrist
mandag d. 22. oktober 2018 - 12:00
Arrangementsnummer
328065
18 ledige pladser

Hvor?

IDA
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
Arrangør: IDA Operations Management
Medarrangør: IDA Lederforum Hovedstaden
arrangementsbillede

På vores ”IDA efterår workshops” holder du dig up-to-date med din kompetenceudvikling – og får tilgang til anvendelsesorienteret viden indenfor strategisk LEAN-kvalitetsstyring.  Et inspirationsforløb med faglige indspark indenfor vores vidensområde i tre fortløbende trin, der tager dig med fra ledelsesstrategi og udvikling, til det taktiske og operationelle plan med brug af værktøjer og modeller:

 • Strategic Deployment I    
 • Strategic Deployment II   
 • Strategic Deployment III  

 

Torsdage kl. 14.00-17.30, med mødedatoerne: 20.9, 25.10 og den 15.11. For alle deltagere af de tre forløb vil der være mulighed for at deltage i netværket "LederKompasset", med opstart den 29.11.2018.

For Hoshin Kanri er nemlig midlet til at justere og koordinere din Leanstrategi på en systematisk og struktureret måde, igennem ALLE organisationens hierarkiske niveauer.

I sig selv er Hoshin Kanri ikke særlig unik i sit koncept, men måden det hele udvikles og implementeres på ér, og udfordrer de klassiske strategiske ledelsesmetoder.

Det hele ligger i, at Hoshin Kanri er et eminent værktøj til at implementere virksomhedens strategiske vision, og lade mål og målsætninger blive integreret i en enkel holistisk model, der skaber det essentielle overblik at navigere efter.

Fordelene ved Hoshin Kanri som et værktøj til strategisk kvalitetsstyring (SQM) er kort og godt:

 • Juster alle afdelingsmæssige og individuelle projektmål til virksomhedernes mål og eliminere dobbeltarbejde
 • Kommuniker til hver medarbejder hans eller hendes rolle i at nå virksomhedens vision
 • Nøje overvåges ydeevne ved hjælp af omhyggeligt udformede fremskridt
   

”talk” & ”walk” – aktiv storytelling

Du inviteres til en inspirerende og samskabende forløb, hvor vi anvender faglige praktiske værktøjer, eksperimenterer og reflekterer - vi vil sammen indfri vores fulde potentiale gennem en nærværende og involverende proces. Du kommer ikke til at sidde og kede dig…

Hver session er opbygget med et kort oplæg (”talk”), som vinkler det faglige stof, og som giver inspiration til de praktiske øvelser (”walk”). Du deltager i en gruppe med løbende dialog og sparring på et dedikeret hold af 20 deltagere. Således at tiden sammen er tilrettelagt som et forløb med aktiv storytelling ud fra den givne teori.

Dette burde skrives med stort !:

Anbefalinger: Vi vil lære gennem aktiv storytelling i et tre-trins-forløb, der sammenkæder indlæringsprocessen i sin helhed. Det anbefales derfor at du deltager på alle tre forløb.

Forudsætninger: Der kræves ingen forudgående kundskaber – lysten til at lære giver evnen til at kunne. Men det er klart en fordel at du har praktiske erfaringer som leder/mellemleder – gerne et par år – og kender til LEAN-tankegangen.

Bevis: Der vil blive udstedt bevis for deltagelse efter bestået multi choice test (minimum 55% rigtige) for del I, II og henholdsvis del III.

LederKompasset: En kompetenceklynge for ledere i Københavnsområdet, der har deltaget på ”Hoshin Kanri – Strategic Deployment (I-III)”. Netværket omfatter tre møder årligt af tre intensive timer. Det er fuldt faciliteret. så kan du koncentrere dig om indholdet og samtalerne. Vi skiftes til at være værter på møderne. Første møde er torsdag den 29. november 2018 i IDA kl. 17.00-20.00.

Bemærk: Ved manglende fremmøde vil du blive faktureret et no show gebyr på kr. 250,- Så husk at melde dig fra, hvis du bliver forhindret.

Fødevareallergi: Kontakt Catharina på en E-mail: 4mindgap@gmail.com, så vil der blive sørget for at IDA byder ind med noget lækkert du kan tåle.

Om Facilitator

Catharina Palbo er civilingeniør og har ellers sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor kvalitetsledelse, LEAN/SixSigma fra DTU og MIT Lean Academy, og praktiske færdigheder gennem forbedringsprojekter fra den industrielle sektor. Catharina er optaget af, hvordan man implementerer kvalitetsstyringssystemer og optimeringstiltag gennem videndeling, læring og udvikling på arbejdspladsen, og som en strategisk faktor i organisationer – og er god til at etablere miljøer, som stimulerer videndeling, kreativitet og faglig udvikling.

 

Kontaktperson: Catharina Palbo v/ 4mindgap@gmail.com

Jeg ser frem til at byde dig velkommen i Ingeniørforeningen på Kalvebod Brygge 31-33, København!

Arrangør: IDA OPERATIONS MANAGEMENT v/Catharina Palbo – Et arrangement designet til DIG.

Tilmeld

Kommende arrangementer
fra IDA Operations Management

2 aug.
IDA Sommer workshop i kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma
 • IDA, København V
 • torsdag d. 02. august kl. 14:00
23 aug.
Digital produktion og Materiale flow hos LINAK A/S
 • Linak, Nordborg
 • torsdag d. 23. august kl. 17:00
5 sep.
7th Supply Chain Leaders Forum 2018
 • Copenhagen Business School, Ovnhallen, Frederiksberg
 • onsdag d. 05. september kl. 13:30
17 sep.
Disrupt dit Mindset - og få succes med Big Data
 • Sølyst, Klampenborg
 • mandag d. 17. september kl. 16:00
20 sep.
IDA Efterår Workshops i Hoshin Kanri – Strategic Deployment (del I ud af III)
 • IDA, København V
 • torsdag d. 20. september kl. 14:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Operations Management

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close