17-12-2018 21:29:58

MIND THE GAP // IDA Forår Workshop i LEAN - Go to Gemba

Er du interesseret i procesoptimering? Og vil du være med til at tilegne dig ny viden gennem anvendelsesorienterede værktøjer, sammen med andre dedikerede?
Arrangør: IDA Operations Management
Medarrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

På vores ”IDA Forår Workshops” holder du dig up-to-date med din kompetenceudvikling – og får tilgang til anvendelsesorienteret viden. Et inspirationsforløb med faglige indspark indenfor vores vidensområder: LEAN/SixSigma og ISO-standarder:

· LEAN - Go to Gemba (arrangements-nr.: 328197)

· Lean/SixSigma (arrangements-nr.: 328198)

· Kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma (arrangements-nr.: 328199)

LEAN - Go to Gemba

Lær at optimere produktionen ved at strømline processen og fjerne aktiviteter, der er spild.

Forløbets omdrejningspunkt:

· Lean-værktøjer i teori og praksis

· Værdistrømsanalyse

· Korrigerende/forebyggende handlinger

· Poka Yoke

· Muda (spild)

· PDCA

· Kaizen og tavlemøder

”talk” & ”walk”

Du inviteres til en inspirerende og samskabende forløb, hvor vi anvender faglige praktiske værktøjer, eksperimenterer og reflekterer - vi vil sammen indfri vores fulde potentiale gennem en nærværende og involverende proces.

Hver session er opbygget med et kort oplæg (”talk”), som vinkler det faglige stof, og som giver inspiration til de praktiske øvelser (”walk”). Du deltager i en gruppe med løbende dialog og sparring på et dedikeret hold. Således at tiden sammen er tilrettelagt som et forløb, hvor vi arbejder med øvelser i praksis, og du lærer at kortlægge, analysere og optimere processer.

Dette burde skrives med stort....

Forudsætninger: Der kræves ingen forudgående kundskaber – lysten til at lære giver evnen til at kunne.

Bevis: Der vil blive udstedt bevis for deltagelse efter bestået multi choice test (55% rigtige).

Bemærk: Ved manglende fremmøde vil du blive faktureret fuld arrangementspris.

Fødevareallergi: Vi tager gerne hensyn til fødevareallergikere, så kontakt Catharina på en E-mail: 4mindgap@gmail.com, så vil der blive sørget for at IDA byder ind med noget lækkert du kan tåle.

Om Konceptudvikler, Facilitator og Tutor for MIND THE GAP:

Catharina Palbo er civilingeniør og har ellers sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor kvalitetsledelse, LEAN/SixSigma fra DTU og MIT Lean Academy og praktiske færdigheder gennem forbedringsprojekter fra den industrielle sektor. Catharina er optaget af, hvordan man implementerer kvalitetsstyringssystemer og optimeringstiltag gennem videndeling, læring og udvikling på arbejdspladsen, og som en strategisk faktor i organisationer – og er god til at etablere miljøer, som stimulerer videndeling, kreativitet og faglig udvikling.

Læs gerne mere i brochurene under FILER.

Kontaktperson: Catharina Palbo v/ 4MINDGAP@GMAIL.COM

Deltagervurderinger for MIND THE GAP-konceptet:

”En meget engageret og dygtig foredragsholder med et meget spændende deltagercentreret koncept.”

”Inspirerende og anderledes. Jeg fik meget med i rygsækken. Jeg blev holdt frisk og opmærksom fra start til slut. Meget positiv og god stemning på work-shoppen. Flere work-shops/kurser med samme aktive undervisning.”

”Kurset/workshop opfyldte min forventning. Jeg synes, undervisning var i et stille og rolig tempo med et sprog, hvor alle med forskellige baggrund kunne være med. Jeg har fået kundskab i Lean_ six sigma med en god teoriforklaring og den praktiske opgave var også meget godt tilrettelagt, for at forstå tingene endnu bedre. Jeg synes, underviseren skabt et venligt og aktivt miljø på en professional måde og alt det var fantastisk. Både underviseren og workshop få 10 stjerner fra mig.”

”Anderledes og meget inspirerende workshop. God balance mellem teori og praksis. Underviseren virkede meget passioneret for emnet, og fik det formidlet på en simpel og meget forståelig måde. Tak.”

”God formidler”

"Det faglige stof blev formidlet på en enkel og forståelig måde, så vi alle med hver vores fagteknologiske baggrund kunne være med. Tiden gik alt for hurtigt. Eminent !

Kommende arrangementer
fra IDA Operations Management

24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 08:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close