14-12-2018 06:49:27

IDA Ledernetværk - Kunsten at blive valgt som leder

Chefer bliver udnævnt og ledere bliver udvalgt. At være chef kræver blot, at en person peger på dig, mens det at blive valgt som leder kræver at folk vælger at følge dig.
Arrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

Jens Moberg har gennem en lang og succesfuld global karriere altid fokuseret meget på at blive valgt som leder. Han ser to elementer som helt centrale i dette. Som leder skal du invitere dine medarbejdere med på en rejse, hvor I sammen skal bringe virksomheden/afdelingen til et nyt mål. Dette kalder Jens ”Lederskabs Missionen”. Næste element er at medarbejderne vælger dig som ”Rejseleder” på den rejse, som I skal på sammen. For at blive valgt mener Jens at det er centralt at du som leder giver dine medarbejdere et løfte om hvordan rejsen skal foregå. Dette element kalder Jens et ”Lederskabs Løfte”.

IDA Ledernetværk er et nyt tiltag. En møderække på faste dage, med et oplæg fra en inspirerende foredragsholder, og hvor ingeniørledere mødes, udveksler erfaringer og får mulighed for at opbygge relationer.

Arrangementet består af en blanding af foredrag, workshop og netværk om dagens emne,

Gennem en dialog med os vil Jens Moberg give os inspiration og konkrete ideer og værktøjer til at gøre dette i vores virksomheder.

Jens er kendt fra sin tid i Microsoft, hvor han var en del af den øverste ledelse i Microsoft og ansvarlig for den amerikanske salgsstyrke og en omsætning på over 8 milliarder US dollar. Jens er også kendt som Clean Tech pioner som europæisk ansvarlig for Better Place og som CEO for Alectia, som er førende indenfor rådgivning omkring bæredygtig udvikling. Jens er i dag professionelt bestyrelsesmedlem, blandt formand for bestyrelsen i Grundfos, PostNord, Visiolink, LE34 og Herlufsholm samt bestyrelsesmedlem i Axcel og Poul Due Jensens fond.

Jens er forfatter af de meget anmelderroste bøger ”Rettidig Omsorg” og ”Personlig Vækst” samt ankermand i TV serierne ”Mission Ledelse” og ”Farvel til Firmaet”. I 2013 udgav Jens sin fjerde bog ”Min CEO Cookbook”.

I forbindelse med arrangementet vil der bliver serveret kaffe/te/vand og en Sandwich.

Bemærk at arrangementet afholde i Nordsjællands KonferenceCenter i Allerød.

Kommende arrangementer
fra IDA Lederforum Hovedstaden

15 jan.
Infomøde om kursusrække: Sådan kommer du ind i en startup
  • IDA Innovate, København V
  • tirsdag d. 15. januar kl. 17:00
24 jan.
Industri 4.0 - Fremtidens intelligente industri
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 24. januar kl. 08:30
28 jan.
Lav den bedste forretningsmodel på 3 timer
  • IDA Mødecenter, København V
  • mandag d. 28. januar kl. 17:00
14 feb.
Ledelse med TQM & LEAN
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 14. februar kl. 13:30
19 feb.
Kursus: Sådan kommer du ind i en startup
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 19. februar kl. 17:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Lederforum Hovedstaden

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close