14-11-2018 12:40:24

IDA på job – Optimer dit (arbejds-)liv – i samarbejde med Grontmij

Vær med i et forløb, der gør dig mere klar på karrieren og dine kompetencer. Kurserne udbydes af Ingeniørforeningen IDA i samarbejde med Grontmij.
Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA
Medarrangør: KompetenceForum, IDA Østjylland

Kurserne sigter mod at give dig øget indsigt i dine faglige og personlige kompetencer, og gøre dig mere bevidst om din karriere samt egen kompetenceudvikling og dermed udvikling af din markedsværdi. Kursusrækken vil endvidere ”klæde” dig rigtigt godt på til næste medarbejderudviklingssamtale.

Program og afholdelsesdato
Forløbet består af følgende tre moduler (Bemærk at tilmelding gælder alle 3 moduler):

 

• 1. modul: Onsdag, den 11. marts kl. 15-18 efterfulgt af lidt forplejning og networking.
Indhold: Kompetenceafklaring i praksis – dine faglige og personlige kompetencer. Modulet giver blandt andet bud på, hvad man specielt skal være opmærksom på i sin karriere. Kommer ind på, hvordan man kan planlægge sin karriere og sidst, men ikke mindst, præsenteres værktøjet til afklaring af personlige og faglige kompetencer. Efter kurset vil du være i stand til at lave et kompetence CV – altså et CV, der ikke blot har IT og sprogkompetencer med, men også alle de andre.

 

• 2. modul: Onsdag, den 18. marts, kl. 15-18 efterfulgt af lidt forplejning og networking.
Indhold: Ta’ dig selv med på arbejde – FLOW og positiv psykologi.
Modulet giver værktøjer til at finde ind til ild-sjælen, dine drivers og psykologiske styrker – som du så efterfølgende kan arbejde bevidst på at anvende i dine opgaver. Du får endvidere en introduktion til begrebet FLOW, opbygning af psykologisk kapital og du får præsenteret ”Lykke-formlen” og den nyeste forskning indenfor trivsel: PERMA-modellen.


• 3. modul: Onsdag, den 25. marts, kl. 15-18 efterfulgt af lidt forplejning og networking.
Indhold:
Præsentation af
Kirstine Hanghøj fra Grontmij om kompetenceudvikling på Grontmij. Herudover giver Business Developement Director Lasse Piester-Stolpe fra Mannaz sit bud på, hvordan man finder relevante efteruddannelsesaktiviteter for ingeniører. Dagen sluttes af med opsamling/repetition af de foregående moduler ved IDA-underviseren.

Forplejning: Der bliver serveret kaffe, the, kage, sandwich, øl og vand.

 

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close