18-02-2018 21:17:34

IDA på KU: Chokoladesmagning

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv.
Arrangør: IDA Young Professionals

Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab/Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) guider os igennem processen fra bønne til chokolade og kombinerer foredrag og smagsprøver af både chokolade og dertil passende vin.

Kom og bliv klogere, samtidig med at du får en hyggelig aften med lækker chokolade og vin.

Der vil blive serveret mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

Kommende arrangementer
fra IDA Young Professionals

27 feb.
Workshop i Præsentationsteknik - Storytelling
  • IDA Mødecenter, København V
  • tirsdag d. 27. februar kl. 17:30
1 mar.
Generalforsamling i IDA Young Professionals
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 01. marts kl. 17:00
21 mar.
Styrk din præsentation med grafisk facilitering
  • IDA Mødecenter, København V
  • onsdag d. 21. marts kl. 17:30
27 mar.
Hvorfor springe ud af “skabet” som iværksætter? [Iværksætter tema 1/6]
  • IDA, København V
  • tirsdag d. 27. marts kl. 17:30
10 apr.
Tag styring på mulighederne i din by [Iværksætter tema 2/6]
  • IDA, København V
  • tirsdag d. 10. april kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra IDA Young Professionals

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close