26-05-2018 02:27:10

IDA på KU: Chokoladesmagning: fra bønne til chokolade

Arrangør: Kurser for studerende

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning. Derudover vil der blive sluttet af med en gennemgang af vine, der passer godt til chokolade.

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

Chokolade og vin: smag et par chokoladevelegnede vine.

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

Lokale: A 2-71.02 (3-08).

 

Bemærk at tilmeldingsfristen er 13. marts 2013 kl.12.00! 

 

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

29 maj.
R for Øvede
  • Frederiksberg Campus, Frederiksberg C
  • tirsdag d. 29. maj kl. 17:30
31 okt.
Mød Svend Brinkmann - Foredrag - Gå glip & Ståsteder
  • IDA-huset , København V
  • torsdag d. 31. oktober kl. 17:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close