20-02-2018 02:48:13

IDA på KU: Chokoladesmagning: fra bønne til chokolade

Arrangør: Kurser for studerende

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning. Derudover vil der blive sluttet af med en gennemgang af vine, der passer godt til chokolade.

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

Chokolade og vin: smag et par chokoladevelegnede vine.

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

Lokale: A 2-71.02 (3-08).

 

Bemærk at tilmeldingsfristen er 13. marts 2013 kl.12.00! 

 

Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering aflysning og nyhedsbreve.

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

20 feb.
EDU - Studie og praktik i udlandet
  • AAU-CPH, København SV
  • tirsdag d. 20. februar kl. 16:30
22 feb.
Mathcad introduktionskursus
  • Navitas, Aarhus
  • torsdag d. 22. februar kl. 16:30
22 feb.
Introduktion til Python
  • DTU Ballerup, Ballerup
  • torsdag d. 22. februar kl. 17:30
23 feb.
Portvinssmagning
  • Lokale A2-84.-11
  • fredag d. 23. februar kl. 17:00
27 feb.
Skat, moms, budgetter og regnskab
  • Navitas, Aarhus C
  • tirsdag d. 27. februar kl. 08:00
Se alle kommende arrangementer fra Kurser for studerende

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close