25-05-2018 12:26:39

IDA på KU: Chokoladesmagning med vin - i et naturvidenskabeligt perspektiv

Oplev en aften i chokoladens univers.
Arrangør: Kurser for studerende
Medarrangør: IDA Young Professionals

Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab/Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) guider os igennem processen fra bønne til chokolade og kombinerer foredrag med smagsprøver af både chokolade og dertil passende vin.

Kom og bliv klogere, samtidig med at du får en hyggelig aften med lækker chokolade og vin.

Der vil blive serveret mad i løbet af aftenen i form af sandwiches.

Arrangementet afholdes i lokale A2-71.01

Tilvalg

Ledsager
kr. 50

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

29 maj.
R for Øvede
  • Frederiksberg Campus, Frederiksberg C
  • tirsdag d. 29. maj kl. 17:30
31 okt.
Mød Svend Brinkmann - Foredrag - Gå glip & Ståsteder
  • IDA-huset , København V
  • torsdag d. 31. oktober kl. 17:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close