15-10-2018 19:34:49

IDA på KU: Fra bønne til chokolade

Arrangør: Kurser for studerende

Fra bønne til chokolade

 
OBS: Arrangementet er KUN for studiemedlemmer på Københavns Universitet.

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning.

 

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: Høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

 

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches. Arrangementet er gratis for studiemedlemmer.

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

19 okt.
GRATIS ØL I AALBAREN
  • CREATE, Aalborg
  • fredag d. 19. oktober kl. 16:00
19 okt.
Oktoberfest Smuthullet
  • Smuthullet, Esbjerg
  • fredag d. 19. oktober kl. 17:00
20 okt.
Gratis Brunch & Banktips!
  • Ingeniørhuset i Aalborg, Aalborg
  • lørdag d. 20. oktober kl. 10:00
22 okt.
InDesign
  • AU Herning, Herning
  • mandag d. 22. oktober kl. 16:00
22 okt.
Hacking & Information Security
  • IT Universitetet, København, København S
  • mandag d. 22. oktober kl. 16:30
Se alle kommende arrangementer fra Kurser for studerende

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close