17-02-2018 20:31:05

IDA på KU: Fra bønne til chokolade

Arrangør: Kurser for studerende

Fra bønne til chokolade

 
OBS: Arrangementet er KUN for studiemedlemmer på Københavns Universitet.

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning.

 

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: Høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

 

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches. Arrangementet er gratis for studiemedlemmer.

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

20 feb.
Samarbejdsaftaler og virksomhedsformer
  • Navitas, Aarhus
  • tirsdag d. 20. februar kl. 08:00
20 feb.
EDU - Studie og praktik i udlandet
  • AAU-CPH, København SV
  • tirsdag d. 20. februar kl. 16:30
20 feb.
Grafisk Design Kursus
  • AAU, Aalborg Øst
  • tirsdag d. 20. februar kl. 16:30
20 feb.
Maple introduktionskursus
  • Navitas, Aarhus C
  • tirsdag d. 20. februar kl. 16:30
20 feb.
Bliv IDA Eventer på KU / Become an IDA Eventer at UCPH
  • Nørre Campus, København N
  • tirsdag d. 20. februar kl. 17:30
Se alle kommende arrangementer fra Kurser for studerende

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close