26-05-2018 17:45:46

IDA på KU: Fra bønne til chokolade

Arrangør: Kurser for studerende

Fra bønne til chokolade

 
OBS: Arrangementet er KUN for studiemedlemmer på Københavns Universitet.

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning.

 

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: Høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

 

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches. Arrangementet er gratis for studiemedlemmer.

Kommende arrangementer
fra Kurser for studerende

29 maj.
R for Øvede
  • Frederiksberg Campus, Frederiksberg C
  • tirsdag d. 29. maj kl. 17:30
31 okt.
Mød Svend Brinkmann - Foredrag - Gå glip & Ståsteder
  • IDA-huset , København V
  • torsdag d. 31. oktober kl. 17:30

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close