18-08-2018 04:42:10

MIND THE GAP // IDA Sommer workshop i kvalitetsledelse (ISO 9001/9004) og LEAN/SixSigma

Er du interesseret i procesoptimering? Og vil du være med til at tilegne dig ny viden gennem anvendelsesorienterede værktøjer, sammen med andre dedikerede?
Arrangør: IDA Operations Management
Medarrangør: IDA Lederforum Hovedstaden

På vores ”IDA sommer workshop” holder du dig up-to-date med din kompetenceudvikling – og får tilgang til anvendelsesorienteret viden. Et inspirationsforløb med faglige indspark indenfor vores vidensområder: LEAN/SixSigma og ISO-standarder:

 • · LEAN - Go to Gemba (arr.-nr.: 326884)
 • · Lean/SixSigma (arr.-nr.: 326885)
 • · Kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma

Kvalitetsledelse (ISO 9001/9004:2015) og LEAN/SixSigma

Forståelse af samspillet mellem LEAN/SixSigma og ISO-standarderne og hvordan de koordineres og kan implementeres, så de operationelle mål kan opnås optimalt og dermed indfries på den bedst mulige måde.

Gå fra de generelle vendinger i ISO-standarderne til at forstå hvordan du overskueligt kan gøre det praksisnært gennem anerkendte organisations- og forretningsmodeller.

FOOD FOR THE MIND: Vi vil arbejde med YATAI - det japanske gadekøkken og i den specielle anledning vil der blive serveret en særlig japansk inspireret eftermiddagsbuffet kreeret specielt til lejligheden - いただきます!(velbekommen!).

”talk” & ”walk”

Du inviteres til en inspirerende og samskabende forløb, hvor vi anvender faglige praktiske værktøjer, eksperimenterer og reflekterer - vi vil sammen indfri vores fulde potentiale gennem en nærværende og involverende proces.

Hver session er opbygget med et kort oplæg (”talk”), som vinkler det faglige stof, og som giver inspiration til de praktiske øvelser (”walk”). Du deltager i en gruppe med løbende dialog og sparring på et dedikeret hold af 8-10 deltagere. Således at tiden sammen er tilrettelagt som et forløb, hvor vi arbejder med øvelser i praksis, og du lærer at kortlægge, analysere og optimere processer.

Det forudsætter ingen forudgående kendskab til fagmaterialet!

Om Konceptudvikler, Facilitator og Tutor for MIND THE GAP

Catharina Palbo er civilingeniør og har ellers sin uddannelsesmæssige baggrund indenfor kvalitetsledelse, LEAN/SixSigma fra DTU og MIT Lean Academy og praktiske færdigheder gennem forbedringsprojekter fra den industrielle sektor. Catharina er optaget af, hvordan man implementerer kvalitetsstyringssystemer og optimeringstiltag gennem videndeling, læring og udvikling på arbejdspladsen, og som en strategisk faktor i organisationer – og er god til at etablere miljøer, som stimulerer videndeling, kreativitet og faglig udvikling.

Læs gerne mere i brochurerne under FILER.

Kontaktperson: Catharina Palbo v/ 4mindgap@gmail.com

Kommende arrangementer
fra IDA Operations Management

23 aug.
Digital produktion og Materiale flow hos LINAK A/S
 • Linak, Nordborg
 • torsdag d. 23. august kl. 17:00
5 sep.
7th Supply Chain Leaders Forum 2018
 • Copenhagen Business School, Ovnhallen, Frederiksberg
 • onsdag d. 05. september kl. 13:30
10 sep.
DET KREATIVE LEDERSKAB
 • Sølyst, Klampenborg
 • mandag d. 10. september kl. 16:00
17 sep.
DISRUPT DIT MINDSET - og få succes med BIG data
 • Sølyst, Klampenborg
 • mandag d. 17. september kl. 16:00
Se alle kommende arrangementer fra IDA Operations Management

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close