18-10-2018 01:10:41

IDAs brag af en Dimittendfest 2018

IDA byder igen i år de kandiderende studerende på Aalborg Universitet til et brag af en Dimittendfest for at fejre de afsluttede eksaminer og færdiggjorte uddannelser med manér!
Arrangør: IDA Nord

Hotel Hvide Hus har i år æren af at lægge bygninger til, hvor der vil blive budt op til galla i hotellets fineste selskabslokale - ”Det nye Kilden”.

Festlighederne starter kl. 18.00 med velkomstdrink på terrassen med smuk udsigt over kildeparken, hvor der også er mulighed for at få taget billeder, da der vil være en fotograf til rådighed.

Aftenen vil herefter forløbe med lækker 3-retters menu og vand, øl og vin ad libitum under middagen. Der vil være festtaler, underholdning, live-musik og et UTVIVLSOMT fyldt dansegulv. Af hensyn til hotellets gæster afsluttes festen kl. 01.00.

Dresscoden til festen er: GALLA

Da de pårørende selvfølgelig også skal have mulighed for at fejre de dimitterende, er det tilladt at medbringe ledsager. Dette skal tilvælges ved tilmelding.

Menuen for aftenen:
3 retters menu og vine, øl og vand ad libitum:

- Forret: Smørdampede asparges med hollandaisesifon med pillede rejer og fransk salat

- Hovedret: Kalveinderlår med bagte grøntsager, friterede jordskokker dertil en selleripuresauce toppet med kalveskyr samt kartofler

- Dessert: Rødt æble med midte af jordbærsorbet, chokolade, marciplan med bund af friske jordbær og krystalisered hvid chokolade


Efter desserten sættes der bar op for egen regning. Her vil der være mulighed for at købe øl, vin og drinks.

Ved spørgsmål mv. kontakt Mia Bjerre Kristensen på e-mail: miab@stud.ida.dk eller tlf.: 61662680

Hvis I er flere der ønsker at sidde sammen under middagen, så vælg en bordansvarlig, der på vegne af gruppen sender en mail til miab@stud.ida.dk. I bedes skrive alle navne på dem, I ønsker at sidde sammen. Der er plads til 8-9 personer ved hvert bord. I bedes mærke mailen med "Bordplan IDA" i emnefeltet.

Har du allergener bedes du kontakte til nedenstående kontaktoplysninger, ellers vil der ikke blive taget forbehold til dette under arrangement.

OBS: Ved problemer med mødetilmeldingen kan Helle Ekstrøm kontaktes på hek@ida.dk. Oplys medlemsnummer og arrangementsnummer. Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til 449 kr for dette arrangementet. Afbud kan meldes på www.ida.dk eller i hastetilfælde kan afbud meldes til hek@ida.dk eller aau@ida.dk.

Tilvalg

Ledsager
kr. 650

Kommende arrangementer
fra IDA Nord

9 nov.
Ditte & Louise
  • Biffen, Aalborg
  • fredag d. 09. november kl. 18:45
26 nov.
Forstå blockchains muligheder
  • Hotel Hvide Hus, Aalborg
  • mandag d. 26. november kl. 17:00
22 dec.
Julefrokost Region Nord 2018
  • Papegøjehaven, Aalborg
  • lørdag d. 22. december kl. 12:15
28 mar.
IDA Nord – Generalforsamling 2019
  • Aalborg Congress & Culture Center , Aalborg
  • torsdag d. 28. marts kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close