21-11-2018 05:11:45

Illustrator for begyndere

Synes du Illustrator virker som et super fedt program og kunne du tænke dig at blive bedre til det. Så deltag i vores kursus hvor du får alle de fede tricks og genveje til at bevæge dig rundt i programmet.
Arrangør: Ungdomsudvalg, IDA Fyn

Fra nybegynder til grafiker på 3 timer.

Du har nu muligheden for at lære alle de basale genveje i Illustrator samt mere til. IDA afholder et kursus, hvor vi kommer omkring hvor, hvornår og hvordan Illustrator er fordelagtigt at bruge. Der vil være fokus på de basale programteknikker og tricks, som gør det nemmere at arbejde i programmet.

Underviseren, som er uddannet industriel designer, tidligere grafiker hos et af Aalborgs største reklamebureauer og som freelancegrafiker på 9. år, har stor erfaring med arbejde i Illustrator - erfaringer som han gerne vil dele med jer, så I kan komme nemt og hurtigt i gang med programmet.

Føler du at du er semi-øvet, er du stadig velkommen til at deltage. Der vil være opgaver for alle målgrupper. Der tages udgangspunkt i Adobe Illustrator CC 2018, og det anbefales installeret på engelsk. Medbring også en mus.

Der vil være en sandwich og drikkelse i pausen.

Har du yderligere spørsmål til arrangementet, kontakt da: Amalie Harehjort på 42459922 eller amaliekh@stud.ida.dk

Tilvalg

Ledsager
kr. 120
Vegetarsandwich
kr. 0

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close