27-05-2018 21:23:26

Indendørs fodboldturnering

Arrangør: Universitetsudvalg, IDA Nord

Obs. Ved problemer med mødetilmeldingen kan Chanett Roland kontaktes på cro@ida.dk. Oplys medlemsnummer/CPR-nummer og arrangementsnummer.

Så er det blevet tid til IDA Events indendørs turnering i fodbold for medlemmer. Turneringen starter kl. 12, og forventes afsluttet mellem 16 og 17. Efter nogle kampe vil der være en sandwich samt noget at drikke, så der er lidt at køre på til resten af holdet. Der er fokus på sjov og god motion, så er du ikke en ørn til fodbold, er der ingen grund til at holde sig tilbage - alle kan være med.

Vi spiller som udgangspunkt med 5 på banen fra hvert hold, hvor målmanden må parere med hænderne, men ikke må samle bolden op.

Nb.: Hver spiller fra et hold skal tilmelde sig individuelt, hvor en holdleder skal skrive holdnavn + spillere til Katrine@stud.ida.dk senest en uge inden afholdelse af turneringen, så vi på forhånd kan lave en turneringsplan.

Ved spørgsmål mv. Kontakt: Katrine Jacobsen, tlf.: 20 67 63 94

 

 

Er du forhindret i at deltage i arrangementet, bedes du melde afbud. I tilfælde af udeblivelse uden afbud opkræves et ’no-show fee’ svarende til arrangementets reelle pris. Afbud skal gøres online. I hastetilfælde kan afbud meldes til cro@ida.dk eller aau@ida.dk.

Kommende arrangementer
fra Universitetsudvalg, IDA Nord

14 jun.
Brug specialet som springbræt til din karriere
  • IDA, Aalborg
  • torsdag d. 14. juni kl. 17:00
29 jun.
IDAs brag af en Dimittendfest 2018
  • Hotel Hvide Hus, Aalborg
  • fredag d. 29. juni kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close