20-10-2018 06:34:19

Info-/opstartsmøde – netværk 3D-print

3D printere hører til fremtidens produktionsteknologier. Teknologien er allerede tilgængelig på et kommercielt niveau. Er du ikke allerede med på udviklingen, så er her chancen for hoppe på vognen sammen med andre kolleger.
Arrangør: Mors-Thy Afdeling, IDA Nord

Ingeniørforeningen IDA Mors -Thy inviterer sammen med EUC Nordvest til dette arrangement. Her får du lejlighed til at høre om EUC Nordvests aktiviteter med 3D print. Skolen har investeret i en avanceret 3D printer og har planer om at udvide på området i samarbejde med de virksomhederi området, som har interesse i dette.

På EUC Nordvest har man de sidste 14 år supporteret mange forskellige netværksgrupper, vi har god erfaring med, at deltagerne er aktive i de enkelte netværk og at de har et godt udbytte af deltagelsen.

Fra flere sider har vi fået ønske om oprettelse af et nyt netværk med deltagere, der enten er i gang med 3D print, eller bare har interesse for at vide mere om 3D printning. EUC Nordvest har 3D printere, som i en given udstrækning kan benyttes af netværksdeltagerne.

  Derfor inviterer vi til møde, hvor vi vil:

  • orientere om netværkstanken og det du kan få ud af at være med
  • afdække interessen for deltagelse i et nyt 3D print netværk.

Uanset om du er i gang, eller bare er interesseret i at vide mere, er det en god ide at komme til dette møde. Hvis tidspunktet ikke passer dig, men du er interesseret i at være med i netværket, vil vi gerne at du ringer eller mailer, så du får invitation til første møde, hvis interessen er tilstrækkelig stor til, at vi starter et netværk op.

Alle interesserede er meget velkomne, så hvis du kender nogen, der kunne være interesserede i at deltage, er du meget velkommen til at videresende denne invitation.

  Med venlig hilsen

Leif Amby

Mors - Thy Afdelingen

IDA, Ingeniørforeningen i Danmark

M: +45 2062 6033

Bente Homann

Afdelingsleder, EUC Nordvest

D: 99 19 19 96

 

Kommende arrangementer
fra Mors-Thy Afdeling, IDA Nord

30 nov.
Julefrokost i Mors-Thy Afdelingen 2018
  • Østvildsund Gl. Færgekro, Erslev
  • fredag d. 30. november kl. 18:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close