16-11-2018 04:49:08

Innovation in Climate Planning

Arrangør: Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord


Hør et Al Gore inspireret oplæg om klimaændringer, debattér og inspirer med løsninger, mens vi spiller Broken Cities på tværs af byer i Europa og USA.

Dette arrangement vil foregå på engelsk, idet internationale studerende, forskere og oplægsholdere deltager.

I
2013 har Earth Day temaet The Face of Climate Change. Under overskriften "Innovation i klimaplanlægning" inviterer KlimaLab og EnergyVision til et Earth Day 2013 arrangement, hvor alle med interesse i klimaudfordringerne indbydes til en spændende dag, der byder på en række klimafaglige oplæg og aktiviteter: Climate Reality, et projekt grundlagt og støttet af Al Gore med det formål at sikre viden og handling; kandidatstuderende og internationale forskere fortæller om deres arbejde i Nordjylland og verden; debattér og netværk med fagpersoner indenfor klimafeltet; og endelig muligheden for at prøve kræfter med byers klimaudfordringer gennem spillet "Broken Cities" i et internationalt setup på tværs af lande og kontinenter.

Det fulde program for dagen er:
08.30-0915: Registrering, kaffe og velkomst: Martin Lehmann, KlimaLab, Aalborg Universitet
09.00-11.15: Climate Reality: David S. Miller, The Climate Reality Project
11.15-11.30: Pause
11.30-12.45: Fire studerende fortælle om deres specialeprojekter: Water without Borders, C40 Cities Adaptation Strategies, Ecosystem Services for Climate Action
12.45-13.30: Let frokost
13.30-16.00: Oplæg fra international forskere om Klimatilpasning, Klimarealiteterne i Thailand, Grøn Infrastruktur, Spil som beslutningsstøtte. Efterfølgende debat og diskussion
16.00-17.00: Reception
17.00-20.00: Broken Cities spil – i Aalborg, Helsinki, Portland og Boston (foregår på Den Prominente, Vestre Havnepromenade 5)

Man kan deltage i hele arrangementet eller enten dag (seminar) eller aften (spil). Valget af deltagelse angives ved tilmelding.

Man skal opgive navn, virksomhed og kontaktoplysninger (adresse, telefon og email) ved tilmelding. Der er et no-show fee på kr. 500


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering, aflysning og nyhedsbreve.

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close