17-11-2018 03:56:27

Innovationens ABC - Roskilde

Arrangør: IDA Lederforum Sjælland

Innovation giver resultater på bundlinjen – det viser alle undersøgelser! Men en ting er teori, noget andet er praksis. Hvordan får du innovationen til at ske i praksis? Og i hele virksomheden? 

De to vigtigste kilder til innovation er medarbejderne og kunderne. På arrangementet får du indsigt i, hvordan du får koblet kunder og medarbejdere og får indsamlet viden, som kan bidrage til at styrke virksomhedens konkurrenceevne. Du hører, hvordan du får skabt rum til innovation i en tid, hvor der er mere fokus på rationalisering og effektivisering end på udvikling

Du går hjem med værktøjer og ideer til at sætte innovationen i spil i din organisation. Gennem ”Innovationens ABC” får du en forståelse for innovation i praksis og hvordan du anvender innovation til at navigere og systematisere efter.  

Du får seks konkrete bud på, hvordan du øger virksomhedens innovationskraft:

 • Vær tæt på virksomhedens/organisationens kunder, både nuværende og fremtidige
 • Innovationen som vigtigt element i strategien
 • Vigtigheden af at kende dine medarbejderes kompetencer og færdigheder
 • Du skal lede forandringer rigtigt/ Hvordan du leder forandringer
 • Vigtigheden af at have fokus på ressourcer, videndeling og samarbejder
 • Hav klare processer, værktøjer og metoder
 • Workshoppen vil være en blanding af øvelser og foredrag.

  Målgruppe
  Ledere, mellemledere og projektledere med ansvaret for udvikling.

  Underviser
  Trine Nielsen, cand.scient.pol fra Københavns Universitet og MA i Communication Technology fra University of Sydney. Hun har specialiseret sig i, hvordan kundebehov og markedstrends kan omsættes til gode forretningsideer og arbejder i dag som områdedirektør i Kulturstyrelsen.

  Bog
  Du har mulighed for at købe bogen ”Innovationens ABC”, når du tilmelder dig arrangementet. Din pris 190 kr. (normalpris 250 kr.). Du får udleveret bogen på arrangementet.

  SMS Reminder: Vil du have reminder om arrangementet et par dage før afholdelse, skal du huske at sætte flueben i SMS reminder når du tilmelder dig!

  Netværk

  Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

  Meld dig ind i et netværk

  luk
  close