26-05-2018 23:21:31

IT-understøttelse af logistik på sygehuse

IT-understøttelse af logistik på sygehuse – et middel til optimering af arbejdsgange, bedre arbejdsmiljø og øget patientsikkerhed.
Arrangør: Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Østjylland
Medarrangør: IDA Sundhedsteknologi

Logistik har stor opmærksomhed på de nye sygehusbyggerier og renovation af de ældre sygehuse. På Aarhus Universitetshospital (AUH) i Skejby, åbnes mulighederne for en markant omstrukturering af logistikken, som understøtter hospitalsdriften. Størrelsen på hospitalet og reduktionen af lagerplads, gør it-understøttelse til en absolut nødvendighed. Det politiske krav om minimering af omkostninger og optimering arbejdsgange, forudsætter forbedringer vha. logistiske informationssystemer. Systemer der kan medvirke til at forebygge mod fejl og øge patientsikkerheden. Løsningen på AUH følger Regionernes Sundheds-ITs: ”Referencearkitektur for Lokalisering og Emneidentifikation”.

Systematic leverer Columna Service Logistics til AUH, der omfatter en række applikationer, som hver især imødekommer nogle af de daglige udfordringer på hospitaler inden for servicelogistik. Applikationerne og lokaliseringsalgoritmer kan benytte flere forskellige lokaliseringsteknologier, herunder RFID, WiFi og GS1, alt efter økonomi og brugsscenarier.

Indlægsholdere:

  • Henrik Stilling og Johnny Olsson fra Region Midtjylland,
  • Jacob B. Johnsen og Dennis Pedersen fra Systematic.

Program:

Region Midtjylland og Systematic vil holde indlæg om krav og ønsker til servicelogistik, design og implementering af løsningen. Midtvejs mellem de to indlæg holder vi en pause, hvor der vil være mulighed for at netværke og Sundhedsteknologisk Udvalg byder på en sandwich.

Arrangementet er gratis for IDA’s medlemmer, max. 30 deltagere. Bemærk, ved udeblivelse uden afbud opkræves et "No Show Fee" på 200 kr.

Følg Sundhedsteknologiks Udvalg, IDA Øst på Facebook og Linkedin

Kommende arrangementer
fra Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Østjylland

7 jun.
Virtual Reality - nu og som afgørende faktor i fremtiden
  • EY Huset, Aarhus C
  • torsdag d. 07. juni kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close