18-10-2018 01:35:20

Jagten på de grundlæggende naturlove

Oplev et helt unikt foredrag med den kendte fysiker Holger Bech Nielsen, der giver stof til eftertanke. Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet.

Hvornår?

torsdag d. 15. november 2018 KL. 18:30 - 21:00
Tilmeldingsfrist
torsdag d. 01. november 2018 - 23:55
Arrangementsnummer
326917
101 ledige pladser

Hvor?

Pharmakon A/S
Milnersvej 42
3400 Hillerød
Arrangør: IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg
Medarrangører: Bygningsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland, El- & IT-gruppen, IDA Nordsjælland, Miljøforum, IDA Nordsjælland, Produktionsteknisk Gruppe, IDA Nordsjælland, Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Nordsjælland, Unge- og Studieudvalg, IDA Nordsjælland
arrangementsbillede

Et spændende arrangement for både de voksne og de næsten voksne. Tag meget gerne dine og naboens gymnasiesøgende børn eller børnebørn med. Der er fuld valuta for alle pengene!

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, der på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Gennem sine sine foredrag og teorier om superstrengen blev Holger Bech Nielsen landskendt , og han har siden været en tilbagevendende skikkelse i medier og forskellige videnskabelige debatter. Holger Bech Nielsen medvirkede endvidere i filmen “Teorien om alting” fra 2014, og er medlem af både Det Kgl. Danske Videnskabernes Selskab og Det Norske Videnskaps Akademi.

I 2014 udgav Holger Bech Nielsen sammen med Henrik Bohr bogen “Wild and Not So Wild Dreams in Physics”, der tager udgangspunkt i den forskning som ligger på grænsen mellem, hvad vi ved og hvad vi ikke ved samt det vi ikke kan få at vide.

Holger Bech Nielsen er i dag professor ved Niels Bohr Instituttet og er klart en af landets bedst kendte og af befolkningen mest afholdte videnskabsfolk.

I foredraget præsenteres videnskabens resultater, og Holger Bech Nielsen vil efterfølgende perspektivere disse resultater til nogle af menneskehedens ældste spørgsmål. Hvor kommer vi fra, og hvor er vi på vej hen? Hvad består verdenen, som vi kender den, af?

Holger Bech Nielsen fortæller om universets historie og skabelse. Han beretter om nogle af de mere ekstreme teorier – og så leverer han endog et bud på en formel for Guds eksistens.

Fra kl. 18.30 serveres det kaffe med hjemmebagt kage samt æl eller vand - og mulighed for networking.

Tilmeld

Tilvalg

Ledsager
kr. 250
Ledsager under 18 år
kr. 75

Kommende arrangementer
fra IDA Nordsjælland Arrangementsudvalg

20 okt.
FCN mod FCM
  • FC Nordsjælland A/S, Farum
  • lørdag d. 20. oktober kl. 16:00
15 nov.
Jagten på de grundlæggende naturlove
  • Pharmakon A/S, Hillerød
  • torsdag d. 15. november kl. 18:30
9 dec.
Juletræsfældning på Parcelgården med gløgg, ponyridning og godteposer
  • Parcelgården, Hillerød
  • søndag d. 09. december kl. 10:00
9 dec.
Juletræsfældning på Parcelgården med gløgg, ponyridning og godteposer
  • Parcelgården, Hillerød
  • søndag d. 09. december kl. 12:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close