23-10-2018 11:51:09

Jan Gehl – Byer for mennesker - on demand webinar

Byer for mennesker v/ Jan Gehl, arkitekt og byplanlægger, professor emeritus i byplanlægning, Kunstakademiets Arkitektskole, grundlægger af og partner i rådgivningsfirmaet GEHL Architects
Arrangør: Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

(Dette webinar er optaget d. 04-03-14)

I 1960’erne skete der et vigtigt skifte i byplanlægningen – Modernismen brød for alvor igennem og fik, på grund af de hurtigt voksende byer, meget store konsekvenser. Samtidig blev byplanlægningen overvældet af den hurtigt voksende biltrafik. Og de mennesker, som levede i og brugte byerne, blev glemt.

I Jan Gehls bog ’Byer for Mennesker’ beskrives, hvor vigtigt det er for byernes kvalitet, at byens liv og hensynet til mennesker i byens rum har en central placering i planlægningen. Byerne skal være levende, trygge, sunde og bæredygtige. Det skal være bedre byer for mennesker. I foredraget gives gode råd til, hvordan dette kan opnås i praksis, blandt andet med eksempler fra projekter i Danmark og udlandet. Efter årtiers udeladelse er ’byer for mennesker’ igen blevet et centralt tema i byplanlægningen og arkitekturen.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå - vær opmærksom på at der kan gå lidt tid inden du modtager bekræftelsesmailen. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Oplægsholder: Jan Gehl

Pris:

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: Nordjyske Planlæggere

 

 

Kommende arrangementer
fra Nordjyske Planlæggere, IDA Nord

31 okt.
Alle taler om borgerinddragelse og samskabelse. Men hvad er det egentligt?
  • Hotel Aalborg, Aalborg
  • onsdag d. 31. oktober kl. 16:00
7 nov.
GIS-Kursus
  • Studenterhuset, Aalborg
  • onsdag d. 07. november kl. 16:30
15 nov.
Planlægning set med developerens øjne
  • Nordkraft, Aalborg
  • torsdag d. 15. november kl. 17:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close