13-12-2018 00:45:36

Jan Gintberg: Hemmeligheden bag den gode idé

Roskilde: Komikeren, tv-værten og foredragsholderen Jan Gintberg lever af at komme med ideer. Kom og hør komikeren fortælle om den gode idés tilblivelse og om, hvordan du gøder den gode idé og fører den ud i livet.
Arrangør: AVU, IDA Sjælland
Medarrangør: Kurser for studerende

Komikeren, tv-værten og foredragsholderen Jan Gintberg lever af at komme med ideer. Kom og hør komikeren fortælle om den gode idés tilblivelse og om, hvordan du gøder den gode idé og fører den ud i livet.

IDA inviterer til en aften, hvor du kan blive inspireret af Gintbergs egne rejser fra den gode idé til virkelighed. For hvordan opstår den gode idé, findes der dårlige ideer, og hvordan pitcher man sin idé, så den ikke bare lever i ens eget univers men kommer ud over rampen?

Det er nogle af de spørgsmål, som aftenens inspirationsoplæg vil besvare krydret med anekdoter og klip fra Jan Gintbergs eget arbejdsliv.

Arrangementet er særligt udviklet til IDA og Gintbergs optræden vil foregå som et interview faciliteret af Tina Splidsboel, presserådgiver i IDA og tidligere journalist, redaktør og vært på DR.

Du får ikke tilsendt en billet - du bliver blot krydset af på deltagerlisten, når du kommer.

Tilvalg

Ledsager
kr. 200

Kommende arrangementer
fra AVU, IDA Sjælland

17 jan.
Nyt job - men hvordan? Modul 1
  • IDA Center Hillerød, Hillerød
  • torsdag d. 17. januar kl. 09:00

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close