13-12-2018 15:21:44

Jekyll og Hyde The Musical, introduktion og middag, Det Ny Teater.

Romantisk thriller om kampen mellem det gode og det onde i en overdådig og spektakulær produktion. Dr. Jekyll slipper sin egen mørke side løs og spreder gru i Londons gader. Billetter er afsendt 27.2.2016 som B-post.
Arrangør: KulturForum, IDA København

Jekyll og Hyde The Musical, introduktion og middag, Det Ny Teater.

Torsdag den 10. marts kl.17.30
Mødested: Det Ny Teater – Teaterkælderen

Jekyll & Hyde The Musical er en af Det Ny Teaters største, dyreste og mest overdådige opsætninger til dato, der samtidig formodentlig også vil være sæsonens største musical-produktion i Danmark.

Broadway-succesen JEKYLL & HYDE THE MUSICAL er baseret på Robert Louis Stevensons klassiske fortælling fra victoriatidens London. Den har musik af Frank Wildhorn og manuskript og sangtekster af Leslie Bricusse. Sangen ”This Is The Moment” fra musicalen har på kort tid fået særstatus i USA og er næsten at betragte som en alternativ nationalsang. ”This Is The Moment” er indspillet mere end 1000 gange af populære kunstnere og benyttes ofte ved store events i USA som f.eks. De Olympiske Lege i Atlanta i 1996, i Superbowl og ved præsidentindsættelsen af George W. Bush.

Efter Broadway-premieren er JEKYLL & HYDE THE MUSICAL blevet opført i 25 lande over hele verden. Det er første gang JEKYLL & HYDE THE MUSICAL produceres i en professionel opsætning i Danmark.

JEKYLL & HYDE THE MUSICAL er en romantisk thriller om kampen mellem det gode og det onde i en overdådig og spektakulær produktion. Dr. Jekyll er overbevist om, at kuren mod faderens mentale sygdom ligger i adskillelsen af menneskets onde natur fra den gode. Han gør sig selv til genstand for sine eksperimenter og kommer derved til at slippe sin egen mørke side løs og spreder gru i Londons gader. Dr. Jekyll tiltrækkes af sin forlovede Emma, medens hans alter ego drages mod glædespigen Lucy. Ingen af kvinderne kender hans dystre hemmelighed – endnu.

Vi mødes kl. 17.30,  hvor vi indleder aftenen med at få serveret en 2 retters menu i Teaterkælderen. I Teaterkælderen modtager vi en kort introduktion til aftenens forestilling. Jekyll & Hyde The Musical starter kl. 19.30.

Inkluderet i prisen er introduktion, menu og billet. Drikkevarer er for egen regning.

Billetter er fremsendt med B post lørdag d. 27.2.

Tilvalg

Ledsager
kr. 755

Kommende arrangementer
fra KulturForum, IDA København

6 jan.
Operabio - Marnie
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 06. januar kl. 09:30
10 jan.
4 aftener om jazzens historie i USA - Fra Armstrong til Dizzy
  • Herlev Medborgerhus, Herlev
  • torsdag d. 10. januar kl. 18:45
12 jan.
NYTÅRSGALLA MED DE 4 OPERETTETENORER
  • Bremen Teater, København V
  • lørdag d. 12. januar kl. 15:00
13 jan.
Operabio - La Traviata
  • Imperial Bio, København
  • søndag d. 13. januar kl. 09:30
18 jan.
JENS HAGE, HVAD DER KAN TÆNKES KAN TEGNES
  • Nivaagaards Malerisamling, Nivå
  • fredag d. 18. januar kl. 11:00
Se alle kommende arrangementer fra KulturForum, IDA København

Netværk

Få højt specialiseret viden og rabat på arrangementer, som medlem af IDAs 40 fagtekniske netværk.

Meld dig ind i et netværk

luk
close